Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 5 May 2013

Artis : Lana Nordin Melenting Ditegur Kerana Seksi Di Instagram? (3 Gambar)


Nama pelakon Lana Nordin dengan perkataan seksi sememangnya sinonim. Lana bukan saja suka berpakaian seksi, dia juga memuat naik gambarnya berpakaian seksi ke Instagram. Berikutan satu gambar seksi Lana yang dimuat naik olehnya sendiri ke Instagram, dia telah ditegur oleh peminat yang menganggap pakaian yang dipakainya agak keterlaluan. Mungkin marah dengan teguran tersebut, Lana telah menjawab dia memakai apa yang dia suka, dan suka hatinya juga nak pakai apa pun.


p/s : Apa pendapat korang? 

Sumber : Here

30 comments:

M Crew said... Best Blogger Tips

Bila dia mati nanti, biar dia tanam diri sendiri....

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila dia mati buang je kat tapak pembuangan sampah. biar dia berulat sama2 dgn sampah sarap. tetek dia tu pulak kita potong, then awet, bagi kat mamat2 yg puji dia tu.

tenku butang said... Best Blogger Tips

ha2.. melenting plak dia..

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Anonymous said... Best Blogger Tips

dont give a shittt..

Anonymous said... Best Blogger Tips

jwpn dia nnt, kena hack

Anonymous said... Best Blogger Tips

lananordin kalo ko boleh golek sndri mayat ko terus dlm lubang kubur bleh la ko ckp mcm tu...puihhh

yamakasi said... Best Blogger Tips

patut la dia marah. ko tgk ar ade setan yang menghasut kat komen die tu (allifizzat). kakakaka. setan pun ade akaun twitter skang ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hope dye cpt brtaubat atas prbuatan dye,,,sme2 kite doakn,,,,

UniMeOw said... Best Blogger Tips

menunjukkan kebodohan sendiri...opsss~!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hukumnya: Kafir & Gugur Syahadah

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

nanti VVIP kejar dia nih..

New Entry "Tips Melancong Ke Luar Negara Part 8"

Anonymous said... Best Blogger Tips

pamela..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau mati, kuburkan diri sendiri ya lana

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau mati, kuburkan diri sendiri ya lana

Anonymous said... Best Blogger Tips

kita ban apa saja drama/filem/produk yg dia ada/wakili 100%.. bagi dia rasa "apa nilainya peminat" pada artis.. bukannya time anugerah je terhegeh2 nk terima kasih bagai..

Anonymous said... Best Blogger Tips

.... kalau nak marah pun.. cakap ler elok2 .. kesian kat member tu.. dia hanya berikan pandangan je...
agaknya dia nak komen yang penuh dengan puji-pujian je tentang aset dia..

Anonymous said... Best Blogger Tips

low class whore

Anonymous said... Best Blogger Tips

hak ketuii.. babi tu lgi mulia dr ko la lana.. nak je aku keji

Anonymous said... Best Blogger Tips

bile org yg xde iman berkata kata...

jack ham said... Best Blogger Tips

hakkktuihhhh...aset yg sementara

Anonymous said... Best Blogger Tips

sape lana nordin ni..aku xpnh pon tgk die blakon..

Anonymous said... Best Blogger Tips

jom ramai ramai buat aduan kat jabatan agama islam.tentang artis yg suka pakai seksi ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

xknal la pmpan ni...nme xup p0n,tp da nmpak da mentality die mcm mne...s0,xpayah jd 0wg bute tuli nk jd fll0wer die...n0 use..

Aliza said... Best Blogger Tips

Orang zaman sekarnag semakin SOMBONG dan BONGKAK. Bila orang tegur tu, bukan nak menjadi lebih baik, malah dia rasa offended dan nak defend pulak. Habis macam mana? Benda buruk dibuat kenapa nak defend?

Kalau tak mahu improve life kepada lebih baik, pi geng dengan monyet2 dekat hutan tu. Sana takde SAPE pun nak tegur. Semua free, tak yah bayar bill fon, takde tax 6% kerajaan, nak berak kencing kat mana pun takpe. Saya syor dia duduk di hutan. Astaghfirullahalzim.

Toya Sleperch said... Best Blogger Tips

61 likes ja..tbukti tk up org ni

scpheo nxyme said... Best Blogger Tips

erm masa faizal tahir buka bju time persembahan...hukumnye kn ban...xdpt msuk ajl lagi...tp bila artis pmpn cmni???...pikir la sndri..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tayang tetek coz nak popular... bodo die nie... nasihat pn xgune kalo orng cmnie..

Gendku Goku said... Best Blogger Tips

klu da kena purut ole jntan x pyh nshat ..x msuk..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kutuk2 n sumpah org mati ni tak dosa?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kutuk orang yang buat salah xberdosa kalau kena caranya..dalam Al_Quran dan Hadis banyak kutuk orang yang buat dosa..apa-apa pun gunalah cara paling hikmah bila nak menegur orang lain,takkan selesai masalah bila api lawan api,tp bila api lawan air kan padam api tu kan..kita sebagai umat Islam doakan supaya beliau diberi taufik dan hidayah..Nabi Muhammad lagi banyak dicaci dihina dan dikeji,namun baginda langsung x berputus asa..wallahualam..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...