Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 16 December 2012

Serius : Minyak Wangi Berbau Pizza Dari Pizza Hut (5 Gambar)


 New York - Dengan usaha luar biasa yang bermula daripada rangkaian sosial, pihak Pizza Hut Inc. yang berpusat di Kanada dan merupakan satu unit daripada Yum Brands, akan melancarkan minyak wangi buatan sendiri yang mempunyai bau aroma "doh segar disaluti rempah", menurut laporan.

Minyak wangi tersebut akan dikeluarkan dan akan diberikan kepada 100 orang Kanada yang bertuah sebagai ganjaran kepada peminat makanan itu. Jejak bau baru ini telah bermula sejak bulan Ogos, apabila agensi jenama Yum Brands di Kanada iaitu Grip Limited telah mengeluarkan cadangan dan pandangan mengenai idea tersebut di Facebook.

Hampir 2,000 orang telah menekan butang "like". Seorang eksekutif Yum Brands memberitahu Globe and Mail yang mereka telah menghubungi pembuat minyak wangi dan telah mencuba kesemua sampel bau, namun sampel bau keju paling tidak berkesan. "Anda rasa bau keju itu menarik? Tidak langsung" kata eksekutif itu.






p/s : Ade je korang kene jilat sebab bau pizza.. hoho..

Sumber : Here

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st???

Anonymous said... Best Blogger Tips

1nd??

Anonymous said... Best Blogger Tips

1rd?

Anonymous said... Best Blogger Tips

1th??

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian..org lain sebok 1st bisnes,1st blaja,1st bnde2 yg mningkatkan taraf idup tp ad jugak yg jakun 1st komen

nabil said... Best Blogger Tips

eh... aq no. brape ye...?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Letak kat tetek baru hisap
sedap

Anonymous said... Best Blogger Tips

^ HAHAHAHAHa Sgt stuju dow

Anonymous said... Best Blogger Tips

Eee, busuk jee -.- bau makanan

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

pakai minyak wangi ni esok baju dah berbau basi

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymousabah kau

Anonymous said... Best Blogger Tips

bau makanan? ntah pape

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st jakunn

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...