Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 16 December 2012

Berita: Wajah Pembunuh Psiko, Adam Lanza (3 Gambar)


Namanya adalah Adam Lanza dan berumur 20 tahun. Dialah suspek bagi kes pembunuhan beramai-ramai melalui tembakan rambang di Sandy Hook Elementary School di Connecticut, Amerika Syarikat.

Dia menggunakan sejenis assault rifle yang mampu memuntahkan sehingga berpuluh butir peluru dalam satu saat. Dia dipercayai membawa lebih dari sebuah senjata dalam serangan itu. Antaranya handgun jenis Glock dan Sig Sauer. Akibatnya, seramai 28 orang pelajar dan tenaga kerja Sandy Hook Elementary School menemui maut dalam kejadian awal pagi, Jumaat lalu.

Antara mangsa adalah enam orang pelajar berumur 6 tahun, empat lagi mangsa berumur 7 tahun dan beberapa lagi kakitangan dewasa serta pelajar sekolah berkenaan.Lanza disifatkan ramai sebagai seorang yang amat terganggu fikirannya dan boleh mengamuk tanpa sebab. Dia disifatkan sebagai bom jangka oleh saudara-mara dan rakan-rakannya.


Lanza mengidap Sindrom Asperger’s atau kecelaruan personaliti. Salah seorang jirannya dalam Tweet berkata, yang beliau menyedari Lanza tidak berapa waras sejak usianya lima tahun. Lanza membunuh ibunya, Nancy terlebih dahulu sebelum memandu ke sekolah berkenaan dan membunuh puluhan yang lain.


Senjata otomatik yang digunakan itu dikatakan milik ibunya yang dipercayai turut mengajar anaknya cara-cara menembak. Keluarga Lanza dikatakan kerap mengunjungi lapangan sasar secara bersama. Dalam kejadian itu, Lanza telah telah membunuh dirinya sendiri dengan salah satu senjata yang dibawanya.

p/s : Berpuluh kanak2 mati kat US, seluruh dunia gempar.. beribu2 kanak2 palestine kena bunuh selama ni, takde orang pun nak peduli.

Sumber : Here


38 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg ko post apesal??? npe tlong hebohkn brita nie plak?? dasr kafir laknat

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni kan utk info jela babi yg comel

Anonymous said... Best Blogger Tips

Stuju dgn admin..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 23:18 ..Son Of Bitch..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Org kafir jga la bt korg maju...dasar bdoh xsdar dri..klau bkan org kafir yg cpta lawan web ni xde org nk pduli org palestine tu..bersyukur ade org tau hal kt palestine..klau kau baek sgt bt la blog 'bantu palestine' nk tgk brapa ramai ciput yg follow kau...bodoh tak bertempat..

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

Bangang punya admin, bebudak tuh pun manusia gak... Takde perikemanusiaan ke apa? Nak compare pulak tetiba dengan bebudak Palestine. Urgh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

abis kire salah ke cakap pasal palestine ni wahai bangang sekalian?kompom korang ade nyawa lagi esok pagi?dah tobat?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dh lma tobat kawan..puas?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Parents yang sangat bongok tahap dewa!! Dah tahu anak ada penyakit pergi ajar dia menenbak plak! Memang lah bongok!

Anonymous said... Best Blogger Tips

itu namanya senjata makan Tuan!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nama sedap, ADAM. Nama nabi, tapi perangai macam Syaitan & Iblis.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh btol budak ats ni..dah budak 2 ad sakit..nk wt cm mane..böngok..puihh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymoushahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

padan muka... kat palestin ramai budak2 mati ade ko amek kisah.... memg padan muke AMERIKA.... budak psiko tu cume penyebab tp ape yang jadi memg mungkin allah yang turunkn

Nurmujahidah Ismail said... Best Blogger Tips

no comment,, biar jela, sekadar berita,, apa salahnya,,, www.mujadafewa.my/

Anonymous said... Best Blogger Tips

FUCK ORANG SABAH N SARAWAK...BODO XLEH NAK AJAR DAH.KEJE NAK BERGADUH JE.,.DUK KAMPUNG TU LA X BERKEMBANG,,SUMPIT KANG,.HAHAHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku sokong anon atas nie..kelantanese pon same..hey semua,g balik negeri masing2..jgn ganggu kehidupan org KL!

Anonymous said... Best Blogger Tips

to anon 12:46 pukimak cibai ko org semenanjung sial jahanam!! ko pegi google sabah n srwk ..ape ko ingat hutan kah?? cibai !!ko ckp mcm tu memang sakai tak pernah naik kpl trbng..bodoh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

to anon 12:46 n 17:07
jgn kte same2 gaduh ..sesame islam patut la berstu ,malu la kte kat puak2 agama lain.
jagn terlampau beza kan kulit.semua ciptaan ALLAH S.W.T belake

Arm Gurlz said... Best Blogger Tips

sadis n psycho...

Anonymous said... Best Blogger Tips

perlu ke nak beza kan palestin dgn org kafir ? diorang pun ciptaan tuhan jugak . sakai punya admin . admin racist lahhhhhhh

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

nasib baik undang2 kat malaysia tak membenarkan rakyat memiliki senjata api, kalau tak mesti ramai budak2 sekolah kena bunuh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg betul apa yg admin ckap .. tapi admin tak sepatutnya bandingkan nasib islam dgn kafir .. orng islam pun tk pernah ajar ckap mcm tuh:/ .. itu bukan sikap org islam yg sebenar

Anonymous said... Best Blogger Tips

stuju admin... kanak2 kat palestine lagi la trok tembak,bom sume...
Yahudi tetap yahudi...kafir tetap kafir...

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

aku stress giler bace komen korang..

LAWAK:RITUAL MANDI BUNGA DI AFRIKA!
SADIS:EKSPERIMEN MENYIKSA TIKUS!
MUNTAH:GAMBAR PONDAN AFRIKA YANG PASTI MEMBUAT ANDA TERMUNTAH!

Anonymous said... Best Blogger Tips

oi anon 12:46...kutuk sabah n sarawak nie nape pulak???xde kaitan pun dgn post admin tu...kau la yang kampung...kutuk org tak berkembang...ingat kau tu berkembang sgt ke???dasar manusia xde akal...otak x guna dgn btol...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lanza has demonic face and smile like joker!

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin tak bermaksud nk kutuk sesape lah . yg korang neyh over sgt knpe ? smpai bertekak , n kutuk berbagai ? relax sudaa . Tapi aku rasa lah , mungkin ni Bala Allah , sebab Amerika sekutu kuat dgn israel , n kanak2 palestin byk yg jdi mgsa dsbbkn dorg . tpi ade ddorg ambik peduli ? aku rasa takde kott , ni skrg biar dorg rase ape yg diorg buat dkt anak2 palestin selama ni :') bertapa peritnya , kehilangan anak , bertapa peritnya kehilangan ibubapa . biar dorg rase semua tu . semoga presiden obama sndri yg sekutuk kuat Israel rasa , adkh patut die sokong israel ke tidk lepas peristiwa yg berlaku kt tmpt dorg skrg neyh ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
asal duk kg mmg x berkembang ke.. apakah bodo sgt anon 12:46 nie... kalo lom pernah dok kg snie.. jgn nak tunjuk belang.. cehh.. dasar x malu.. guna hasil bumi org srwak & sabah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 15:41.. aku dah lama duk sabah.. mmg mentaliti org sabah 10 tahun ketinggalan... nak2 plak yg duduk kmpung xpernah jejak kaki kt tmpat org... tp xsmua la...kebayakanya..
aku sesalu anggap org sabah sama je mcm org2 smnjung tp hakikatnya mmg xsama.. suasana ,budaya,adap dan mcm2 lg org sabah mmg agak kuno...
lagi satu org2 sabah ni mmg jenis suka bangga diri bila senang sikit.. ayat yg korang selalu guna "ingat cikai cikai ka" fuck,korang mmg cikai pon!! haha..berlagak je lebih
berfesyen mcm artis,tp last2 naik bas T.U.T..
ape pon xde,bergaya je lebih...
lagi satu ape yg ko maksudkan guna hasil bumi sabah/sarawak? orang sabah pon ramai pemalas,no wonder la org ambil kesempatan.. lagi satu,yang paling ramai bukak kedai runcit ialah org2 pakistan... korang ni mmg etnik yang pemalas la...
mudah bangga diri... mudah kena culture shock..
btw aku suka dgn negeri borneo trutama sabah sbb cantik,tp mmg aku xsuka cara korang hidup dan tahap mentaliti...soryy beb lari tajuk dr entri

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 20:23
betol bha tu.kabaykan mmg mcm itu.
cuma jgn la kutuk kami lebih2 .bukan semua cm itu bha.

-anak bajau-

jokuci.blogspot.com said... Best Blogger Tips

@Anonymous


Special Photo Yang Berbeda Untuk Anda Koleksi
---------------------------------------------
Art Wallpapers, Automotif, Binatang, dll...



Photo : Cantiknya Cewek Ketika Bersama Hewan Piaraannya

Koleksi Photo Sungai yang Indah di tengah Hutan

DUCATI Modifications Photos : Kerennn......

Photo-Photo Ganasnya Badai Sandy Di Amerika

Koleksi Photo Gumpalan Api Dasyatnya Ledakan Bom Nuklir....

Kumpulan Karya Seni Ukir Dari Sabun Mandi..

Koleksi Photo : Object Virus Bakteri Dilihat Dengan Mikroskop

Aneka Seni : Dari Besi-Besi Bekas Rongsokan, Amazingg.....!!!

Kumpulan Photo : Kematian Massal Hewan & Ikan-ikan dilaut, Ngeriii.....

Koleksi Gambar Manipulasi Photo, Gak nyangka bangett.....

Koleksi Photo Motor-Motor Gede & Cool..

Karya Seni : Dari Muncratan Air FulColor

Karya Seni : Bentuk-Bentuk Gambar Api

Koleksi Photo Mobil-Mobil Mewah Di Dunia...Ngilerr dahh...

Karya Seni : Fractal Dari Hewan....Kereeennn

Karya Seni : Patung Indah Dari Es Batu

Karya Seni : Ukir Dari Buah-Buahan Yang Menawan...

Koleksi Photo-Photo Pertarungan Hewan Buas

Koleksi Photography Tentang Singa Yang Lagi Meraung

Koleksi Photo Jalan-Jalan Indah di Tengah Hutan Belantara


Anonymous said... Best Blogger Tips

AKU SOKONG ANON 20:23!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

jangan di layan anon 20:23 tu..dia anak luar nikah, memang macam tu la perangai..aku banyak kawan semenanjung, ok je..tu la, kalo dari benih yang halal, elok je perangai..anon 15:54 benih haram kot, tu la perangai macam haram..yang sama kutuk sabah sarawak pun sama gak la tu..x eran la semenanjung banyak kes buang baby..kehkehkehkehkehkehkehkehkehkehkeh~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 17:44.. statistik kat buang bayi ,sabah no 3!

Anonymous said... Best Blogger Tips

yeay no 3!!..no 1 sapa ekk??..semenanjung lahh!!..kat taman pun boleh pantat, dapat baby buang sampah, masok tv3..belom campo kes gay lesbian apa suma lagi...kasi malu saja..lagi nak kutuk sabah sarawak..puihhhhh!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wahai org semenanjung yg bodoh2 sekalian,klau bkan ngri srwak n sbah pnya bhan mneral yg korg gali,korg xkan maju,kmi kaya ngn udara bersih,ptut la korg bdoh2,hdu asap je,kmi kaya,ade bnyak tanah,korg mana ada..kmi hdup bsatu,korg hdup ngn bangla. Kucar kacir xhbis2. Islam tu bkan ada apa apa pun,nabi tu pandai2 je bt agama sndri.

Anonymous said... Best Blogger Tips

@AnonymousKomen paling bangang. Typical SEMENANJING

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...