Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 2 December 2013

Serius : Tak Dapat Makan KFC, Cium Bau Pun Jadilah.. (5 Gambar)


Kini rumah anda juga boleh berbau seperti ayam KFC apabila seorang pereka lilin wangian, Kathy Werking bekerjasama dengan Kentucky For Kentucky mereka cipta lilin Fried Chicken Actual. Lilin soya semulajadi itu diperbuat daripada bauan ayam goreng sebenar dengan menambah 11 jenis campuran herba dan rempah KFC di dalam lilin tersebut.


Sumber : Here

20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st wehuu~

Anonymous said... Best Blogger Tips

2nd wahooooo~

amirnawawi said... Best Blogger Tips

Fuh! Bukan wangi pun bau ayam goreng..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak wangi ? mai cium lubang buntot aku la!

-Presiden KoTe

Nuck Juan said... Best Blogger Tips

Mengarut je nieh..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

perfume bau ketiak awek ada tak?

Anonymous said... Best Blogger Tips

KoTe buntut pn xcebok nk org bau. awek ko pn lari

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau tak try... mana tau?
try secalit la dulu mangkuk!

-Presiden KoTe

Raja Anon Utara said... Best Blogger Tips

nie sesuai diberikan utk mereka yg sanggup seludup ayam KFC dr israel... asyik nak perang je...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku x taw nak kata apa dengan presiden kote ni.. kesian aku kat mak ayah dia je.. dpt anak mcm ni.. kurang kasih sayang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 08:19 biarkn jela dia mroyan kt cni sorang2..ni la jdnye mk bpk pndai bromen tp bg nepal jaga ank..

-Albert Enstein-

Anonymous said... Best Blogger Tips

laa..dulu org nepal jga dia ke? ptut la bebal

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak korang babi

-Prsiden KoTe

Anonymous said... Best Blogger Tips

skrang pon dia masih terima kasih syg org nepal.. tu jadi lagu tuuu.. sadis

Anonymous said... Best Blogger Tips

Abaikn je presdnt kote. Makbpak dia g teruk.tengah2 bli ikn kt pasa borng slayng bapak dia le mlancap tgk indn pmpun jual sayo. Mak dia pun teruk. Pg jaln kdkot nk byar toilt berak lam plastk buang tong smpah.kuarga drg memg lahanat.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Haha. Presdnt kote ni mrapu. Ari 2 ckp mlm2 stim spender mak dia smpai berair mata.pas 2 eksperime gosok cili padi kt bra mak dia. Smpai pg mak nya bogel putng mlecet

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh anon atas ni maki presiden bukan dpt pekdah!
bahalol korang!
-presiden pelir

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pekdahnya bile maki pesiden kote, dpt dogy mak ko btubi2.haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko doggy mak kau dulu la babi!

kimak kau!

Aril Anuar said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...