Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 7 December 2013

Serius : Remaja 20-an Dibelasah Sampai Mati Akibat Curi Tabung Masjid (Gambar)


Seorang pemuda dipukul sampai mati oleh penduduk setempat jam 4.30 pagi Selasa lalu selepas ‘kantoi’ cuba mencuri wang dari tabung masjid menggunakan dawai di Pandan Indah.

Shahreza Fauzi, 20, meninggal dunia di Hospital Ampang dipercayai kerana kecederaan parah di kepala, badan, tangan dan kaki akibat dipukul menggunakan objek tumpul.

Pemeriksaan polis di tempat kejadian menemui sebatang kayu yang mungkin digunakan untuk memukul mangsa. Mayat Shahreza kemudian dibawa ke Hospital Kuala Lumpur untuk proses bedah siasat.

The Star melaporkan, seorang rakan arwah sejak kecil yang cuma mahu dikenali sebagai Nazrin berkata, Shahreza tinggal bersama bapa tiri di Bukit Indah, Ampang selepas ibunya meninggal dunia lima bulan lalu. Bapa kandungnya pula sudah lama tiada.

Sebelum kematian, Shahreza menunjukkan perangai pelik termasuk memuat naik status berkaitan kematian di Facebook dan Whatsapp. Susulan kematian Shahreza,  empat lelaki ditahan bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan kerana membunuh.


Sumber : Here

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

fast & first-brian

Anonymous said... Best Blogger Tips

FIRSSTTTT!!!! d//_^by...
Org kattt Bawahhh Bodohhhh....!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

org kat atas bangang!
mak kau lahanat 17!

-Albert Enstein

Nùçk Juän said... Best Blogger Tips

orng kat atas aku ngan bawah aku adalah seekor haiwan

Anonymous said... Best Blogger Tips

korg semua yg komen ni mmg org johor kan?? bodo mcm sultan temenggong korg tu!! pegi mampus lah temenggong

Anonymous said... Best Blogger Tips

apalah.. smpai mati org tu ..tu la bajet hero lg tgkap + belasah pnjenayah..
mati pndai sorok tgn masing2

Anonymous said... Best Blogger Tips

Biasalah melayu mmg mcm nie.. Smbahyang jer lbh 5 waktu tp byak jga yg buat jenayah.. Tukar kerajaan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

we want hudud

Anonymous said... Best Blogger Tips

hudud? nanti ramai OKU!

- amno

TukarKerajaanItuHarusTapiTukarDuluPemikiranKoDuluIdiot! said... Best Blogger Tips

Anon ko pun penjenayah! Bajet good2 je.Selalu yg buat jenayah tu mana smbahyg la.JANGAN JD BENGONG SGT LA!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hairan, umah yg mencuri di masjid pun hendak dipukul sehingga mati sedangkan jenayah yg dilakukan tidaklah melibatkan nyawa manusia. hanya sejumlah wang yang kecil.
sekiranya peragut yang dibelasah, saya tiada masalah. cuma, nyawa manusia bukan hak rakyat untuk meragut.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

agak2 la pukul pun....bodoh,,, yang pukul tu lagi jahat dari yg mencuri.... bodoh!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...