Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 2 December 2013

Serius : Inilah Dia Seluar Jeans Terbesar Di Dunia (4 Gambar)


Sebuah syarikat menjahit pakaian iaitu Seamstresses yang berpusat di Peru telah membuat rancangan untuk mendapatkan pengiktirafan dari Guinness World Records dengan membuat sepasang seluar jeans terbesar di dunia. Seluar jeans gergasi ini mempunyai ukuran 141 kaki tinggi dan 98 kaki lebar dan berat sebanyak 7.5 tan. 

Rekod sebelum ini telah dipegang oleh bandar Medellin di Columbia dengan seluar jeans berukuran 114 kaki tinggi dan 82 kaki lebar. Kini, mereka hanya perlu menunggu untuk seluar jeans mereka untuk direkod dan diterima oleh pihak Guinness. Tidak ada wakil Guinness hadir, tetapi hanya pihak notari yang boleh menghantar dokumentasi bagi kumpulan itu telah hadir. Seluar jeans tersebut akan dikitar semula sebagai beg galas untuk kanak-kanak sekolah.


Sumber : Here

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

lepas dh masuk guiness record nak simpan mana gedabak ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Assalamualaikum anon2 skalian..

kakbedah said... Best Blogger Tips

kerja bodo! .__.

Anonymous said... Best Blogger Tips

penat-penat jahit last2 jadi beg...tapi beg tu bg free jer kan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
bodoh baca la ayat last tu

Nuck Juan said... Best Blogger Tips

suka hati diorang la nk buat, bukan masalah korang pun...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mane presiden Anjing????

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 15:04 (first), 15:07 & 15:13 bangang bodoh x sekolah!! babi!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mohon admin tutup anonymous tgk budak2 xlepas skola ni berani komen ke tak
(Nuck Harom)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nuck Harom bangang kepala bapak kau lahanat kau ingat Melesia ni bapak kau punya cibai!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kakbedah,Presiden Kote,Nuck Juan,Nuck Harom adalah anjing muka babi!!! jom bertumbuk...!!



Nuck Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

ya, Malaysia ak pya, bkn mcm ko pdtg, tu eja Malaysia pn xtau.. buta huruf

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang anon atas ni Malay tu pun org melayu pinjam ayat omputih!
kimak kau la pendatang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sangat seronok melihat budak melayu memberi komen. tahniah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau tukang tgk pun sama bangang buntot nak cebok agaknya!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...