Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 3 December 2013

OMG : Latihan #Hardcore Bagi Wanita Yang Ingin Menjadi 'Bodyguard' Di China (11 Gambar)

Latihan #Hardcore Bagi Wanita Yang Ingin Menjadi 'Bodyguard' Di China.
Latihan ini bukan saja untuk lelaki tetapi juga untuk wanita. 

18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

dafuqqq

Anonymous said... Best Blogger Tips

salah satu ciri2 bodyguard atau VIP escort ialah mesti cantik atau segak bergaya disamping berkemahiran tinggi. sekadar info.
-ameba

Raja Anon Utara said... Best Blogger Tips

sesuai... wanita China jadi bodyguard.... wanita melayu jadi mainan gua..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak semestinya, ada sesetengah tempat, dia beri keutamaan yang ada self-defense. Itupun kalau ada black belt dia nak tahap 6 ke atas, kalau tahap 1, memang tak dapat.

Anonymous said... Best Blogger Tips

patutla China ada di serata dunia!!! bagus diorang ni...

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

tentera malaysia lagi ganas kot, siap hari tu ada video klip 3gp latihan komando malaysia. btw tentera wanita malaysia pun apa kurangnya

Nuck Juan said... Best Blogger Tips

ape yg bagusnye diorang ni...stakat buat latihan hardcore, nenek pun boleh

Raja Anon Utara said... Best Blogger Tips

ini baru latihan untuk jadi bodyguard... bukan jadi tentera... bingai punya Prince.. prince konon...

Nuck Juan said... Best Blogger Tips

dulu blog ASG ni ramai jer pembaca dgn beri...Sekarang ni dh kurang org beri komen..aku harap pembaca2 sekalian profesional sikit bile beri komen tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cina memang sgt bagus
melayu sgt malas selalu rogol

-Nuck Juan Lahanat

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nuck Juan,
Orang dah kurang memberi komen disebabkan bosan dengan kerenah budak2 yang komen mengarut. Bahasa yg kotor, gila sex, carutan dan sebagainya memenuhi ruang komen menyebabkan pembaca lain tidak berminat utk komen.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 3 December 08:15,
sebab itu saya katakan salah satunya. Semestinya mereka yg berkemahiran tinggi menjadi keutamaan (black belt, krev maga, jujitsu,etc). Saya mengatakan demikian sewaktu terlihat Catherine Zeta Jones membawa dua orang model lelaki sebagai peneman di KLCC tak lama dulu. Cukup segak dan fit. Tidak terlampau berketul badannya umpama thug.
Rupa2nya kedua2nya ialah bodyguard beliau :)
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cet pnipu ni suma. Bodyguard ssngt.. 2 pun pcye ke.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 08:23 ameba(bi)
ko nak baca komen alim2 masuk blog nasyid la bangang lahanat!
mak ko tak ajar ke sial?

-Nuck Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon atas budget smart sembng kencng...blah la spender pun mak bli bnykc ckp plak. Phuiii..budak kecik cm ko ni xlyk cmpur org2 dwasa cm ktrg anon2 lain...nti jd sakai sb xpham.. Fuck ur famly n u look like piggy..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 07:15 - tidak mengapa. sabar. kerenah budak2 memang begitu. suka tagihkan perhatian tambah2 lagi di internet. barangkali kehidupan di alam nyata beliau agak gagal.
-ameba

Nuck Juan said... Best Blogger Tips

Anon 23:20 adalah pengidap sindrom yg tidak boleh diubati...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon ameba bajet alim tapi macam sial lahanat!

-Presiden KoTe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...