Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 5 December 2013

OMG : Foto Pra-Perkahwinan Yang Paling Ekstrem (3 Gambar)


Sepasang bakal pengantin Fang Jing dan Zhao berpose saat melakukan foto pra perkahwinan sambil memanjat tebing di Liuzhou, Guangxi Zhuang Autonomous Region, China (26/10).


Sumber : Here

17 comments:

Nuck Juan said... Best Blogger Tips

kalau jatuh tu, x tau la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Klu jatuh mati la..tu pun xtau ke..bodo pny nuck juan otak ltk kt kote..g blowjob nuar brahim la ko..

-Albert Enstein-

Anonymous said... Best Blogger Tips

jatuh tu habis la..talak sampai mati..hehe

Nuck Juan said... Best Blogger Tips

kalau dia x mati mcm mne??bodo albert enstein, x pakai akai...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tolong la jatuh.....

Leonardo Da Vinci said... Best Blogger Tips

teserlah kebodohan anon 14:17 di page ini...Sangat bersimpati terhada beliau...

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang china memang berani !!!! patutla tersebar serata dunia...

Anonymous said... Best Blogger Tips

x lah...orang China ni bodoh..


Anonymous said... Best Blogger Tips

buat gmbr biasa sudah, nk gmbr cmtu aktiviti wall climbing la bru nmpk gah

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau jatuh sia2 je. kahwin x dpt.


Game tebus DUIT SEBENAR --> www.marketglory.com/strategygame/taophique

Raja Anon Utara said... Best Blogger Tips

terbaek lah china..

Anonymous said... Best Blogger Tips

org melayu penakot sbb tu jadi macai!
raja anon utara ko bulih pi mampuih! ko raja negeri mana lahanat?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Haha. Membodohkn dri. Pg pnjat2 untk. Publsti murhan. Bngsa ni pg mane2 pun suke wat pngai bngang. Plng ketara berak xcebok pkai tisu,tisu 2 plak gna lap muka.jimat katenya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

terlalu memperbodohkan orang inilah akibatnya.
apa salahnya mereka buat sebegitu. barangkali mereka memang mahir dalam sukan ekstrem sebegitu dan mengabadikan foto sebagai kenangan mereka.
asyik nak menjatuhkan orang merupakan minda golongan pesimistik.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 00:27 ko bangsa mane??klu bkn melayu baik ko jgn nak mnyalak lbh2 sblm bpk ko suruh anjing ko blowjob kote ko laju2..

-Albert Enstein-

Anonymous said... Best Blogger Tips

ANJINGGGG KAMUUUU!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ameba? bolehkah saya menghisap buah kerandut anda?

-Albert Enstein-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...