Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 15 July 2013

Serius : Star Trek Telah Meramalkan Masa Depan Bumi Sejak 1966? (5 Gambar)

Star Trek Telah Meramalkan Masa Depan Bumi Sejak 1966?
Anda tak percaya? Tengok filem masa itu dan juga alat yang digunakan dalamnya.


12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mengamalkan ke meramalkan bro

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mengamalkan...kahkahkah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tapi "scene" dia masuk kat bawah lampu tu, lepas tu pergi ke tempat lain, masih tak dibuat lagi.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ada lagi, kapal USS Enterprise berkuasa nuklear tu pun tak de lagi, dan tak tahu bila NASA nak buat, USD50 Bilion harganya!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aq xtgok cter ni... Kehkehkeh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin bengap menaip pakai kote sambil mnum kopi selepas imsak.

gaban power said... Best Blogger Tips

rarenya star trek...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa la korang ni, mentang2 pakai nama anon masing2 berani cakap lucah, mencarut. keyboard warrior. real world korang mesti lonely and nerdy.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ye betul. lone ranger ^

gaban power said... Best Blogger Tips

sy gaban,sy penegak kebenaran.

Anonymous said... Best Blogger Tips

gaban abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam-macam... transformasi dari imaginasi ke teknolgi... termasuk jgk dgn cara berperang mereka sekarang tak ubah macam main game Red Alert Command n concurred...
-ninja3

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...