Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 18 July 2013

Review : Gempak!! Kedai Mainan & 3D Puzzle Bangunan Terkenal Seluruh Dunia! (9 Gambar)


Kali ni ASG nak buat review tentang sebuah kedai online yang menjual pelbagai mainan dan puzzle 3D bangunan terkenal di seluruh dunia. KLCC pun ada beb.. Memang awesome!!

Jarang pulak ASG tengok orang jual mainan or puzzle macam ni. Dapat buat collection tu.. Letak kat almari, pergh... memang gempak beb.. Cun sangat la nak buat hiasan time musim raya nih..



Bukan setakat puzzle model 3D bangunan je ada, mainan pun ada beb.. Mainan ni dipercayai dapat menambahkan imaginasi kanak-kanak dan secara tidak langsung akan meransang perkembangan otak. Memang bagus ni.. Macam lego.. Jom tengok.. 





Aku pulak rasa nak beli benda ni. Aku pun memang suka kumpul benda-benda macam ni. Cantik beb.. Boleh buat hobi. Kalau korang takde hobi, apa lagi tunggu? Beli mainan or 3D puzzle buat koleksi. Harga pun berpatutan beb dengan kualitinye.. 

Yang kat atas ni sikit je gambar.. Jom tengok kategori mainan dan 3D puzzle yang ada..


Layan military series sket... 


Amacam? Gempak tak? Bagi yang tak minat, boleh la belikan untuk adik ke, girlfriend ke atau boleh bagi hadiah besday sapa-sapa.. Memang cool kot... 

Kalau korang rasa nak dapatkan barang-barang kat atas ni, korang boleh trus pegi dekat website diorang kat bawah ni. Semua diorang explain dalam tu termasuk cara pembayaran.. Senang jer... 



Apa lagi tunggu? Jom pakat beli!!!! 



8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cool...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak best pun... Jadik lagi stress main benda alah ni.

gaban power said... Best Blogger Tips

rarenya Lego ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

rare abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dome of rock????
What the fuck zionis!!!

Ah Meng bukit bintang

Anonymous said... Best Blogger Tips

zionis abah kau lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

apahal dome of the rock tu letak gambar bendera israel? mana wujud israel haram tu..sepatutnya letak bendera palestin la. hermm..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apesal laa korang Ni bodo xblaja..dome of rock Tu kuil yahudi la sial..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...