Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 14 July 2013

Review : "Blog Bha Ni", Cerita Yang Pasti Membuatkan Korang.. WOW! (3 Gambar)



Dah lama ASG tak buat review pasal blog-blog lain kat dunia internet ni. So, Kali ni ASG nak buat satu review pasal blog yang diberi nama, Blog Bha Ni. Before ni, ASG pernah buat review mengenai Blog Bha Ni. Masa tu, blog ni baru-baru je nak naik. Tapi setelah kami buat review, Alhamdulillah, blog ni dah dapat trafik mantap.

Apa yang istimewa pasal blog ni?


Ok, Konsep blog Bha Ni ni lebih kurang sama sahaja dengan blog ASG. Sekarang ni banyak blog yang mempunyai niche yang hampir sama iaitu infotainment. Even blog ASG sendiri pun mengambil inspirasi dari blog otai especially Blog Serius. Bukan senang untuk mendapat trafik dengan niche sebegini namun jika blogger tu rajin update, insyaAllah akan dapat trafik tinggi. 

Blog Bha Ni ni mempunyai title yang menarik. Ini ialah salah satu cara untuk menarik perhatian reader-reader kat luar sana. Mula-mula sekali ialah fikirkan satu konsep yang unik untuk perkenalkan blog, kemudian mesti pandai bermain SEO. Tajuk mesti gempak baru orang berminat nak baca. 

Lama-kelamaan, blog korang akan mendapat pembaca tetap. Dan yang paling penting ialah follower tetap. Follower-follower ni la yang akan mempromosi blog korang kepada orang lain. 


Lagi satu yang best pasal Blog Bha Ni ialah layout yang kemas dan sedap mata memandang. Lagi teratur dan tersusun berbanding blog ASG. Blog ASG memang dari asal lagi layout macam tu. So kami taknak ubah sebab reader dah kenal kami dengan layout tu. Tapi insyaAllah, satu masa nanti kami akan ubah layout baru biar lebih gempak.. 

 Blog Bha Ni ni jugak menyajikan berita-berita panas dalam dan luar negara. Ini jugak penting untuk attract reader untuk terus kekal membaca blog korang dan menunggu post terbaru dari korang. So, kita harus give and take la. Kene rajin update. Blog Bha Ni ni memang mempunyai ciri-ciri ni. 

So apa lagi korang tunggu? Jom singgah blog ni, kalau korang pun ade blog, bleh la follow blog ni. 

Tak salah ubah selera kadang-kadang.. Takkan la asyik mengadap blog ASG je.. Boring gak kan? Tapi jangan pulak tak baca ASG lagi pasni. Hehe.. 



14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

wowowowo 1st

Fizi Zaidi said... Best Blogger Tips

thank's perkenalkan blog nie..terjah2..

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

waaa... cool la... mohon ASG buat review blog aku sekali. hahaha

bankami.net

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jangan follow.. blog mcam banggang

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ala takat copy paste cedok je.. same old sh*t

Anonymous said... Best Blogger Tips

kena bayar ni!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Msti tak laku blog ko kan? Kcian merayu mnta tlg org review

Anon changlun

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak laku abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Blog ok.
Cuma kerap sangat link gambar putus.
Suratkhabar pun ada gambar.

jack ham said... Best Blogger Tips

ko ade dapat komisen ke??puihhhh

shue liena said... Best Blogger Tips

biase tgk blog nie.. sllu gax tgk...

azr said... Best Blogger Tips

hehe... blog bahni ni aku tgk lagi best dari blog ASG. mana taknya, blog ASG ni selalu post gambar dgn penerangannya yang tergantung. suruh org lain paham sendiri kut

gaban power said... Best Blogger Tips

blog ni byk lucah,shue liena suka tgok lucah yeee....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha.......

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...