Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 15 July 2013

Kreatif : Mangkuk Maggi Khas Untuk Yang Forever Alone (2 Gambar)


Mangkuk khas untuk forever alone ini mungkin sesuai untuk menjadi peneman anda ketika makan. Mangkuk maggi atau mangkuk ramen ini direka khas oleh Misosoup Design, di mana ciri istimewanya ialah ianya disediakan dengan pemegang khas untuk meletak iPhone dan memudahkan anda berinteraksi dengan iPhone anda ketika makan maggi sorang-sorang.

Mungkin ini idea yang agak unik jika anda memang seorang yang tak boleh berenggang dengan phone 24 jam tapi kalau kata nak menjadi peneman ketika makan tu, mungkin tak berapa nak sesuai. Lagipun macam mana pula kalau percikan kuah terkena skrin phone ketika menghirup maggi, tak ke haru.




p/s : Forever alone.. 

Sumber : Here

6 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Xde kwn ke ramaisgt kwn dlm media sosial smpi mkn pun tak berenggang dgn hp??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Alaaahai...bole laa...

gaban power said... Best Blogger Tips

rarenya mngkuk forever alone ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau iphone kena air panas ramen macam mana?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ciptaan yang bodoh...

jack ham said... Best Blogger Tips

Ifag ahahah foreveralone...hidup NOKIA!!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...