Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 17 July 2013

Serius : Pig Island, Pulau Yang Dihuni Oleh Khinzir Di Kepulauan Bahamas (6 Gambar)


Mereka yang amat menggemari akan haiwan ini mungkin berminat untuk mengunjungi pulau tersebut. Ia terletak di Exuma iaitu sebuah daerah dalam kawasan Kepulauan Bahamas yang merangkumi lebih daripada 360 buah pulau.

Mengikut sejarah masyarakat tempatan, khinzir-khinzir berkenaan telah diletakkan di pulau berkenaan oleh para pedagang silam sebagai stok makanan. Walaubagaimana pun, para pedagang tersebut tidak pernah kembali semula ke pulau berkenaan dan khinzir-khinzir tadi terselamat daripada dijadikan bahan makanan.

Haiwan tersebut mampu bertahan lama dengan sumber makanan berlebihan yang dibuang oleh kapal yang melalui perairan tersebut. Pulau Khinzir (Pig Island) ini tidak didiami oleh manusia dan ia menjadi rumah kepada kira-kira 20 ekor khinzir serta beberapa ekor kucing liar dan kambing yang terdapat di pulau tersebut.


p/s : Amacam? Sanggup pegi? LOL.. 

Sumber : Here

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Last.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Eeee kepale hutaxx.... Gelinye ...

Anonymous said... Best Blogger Tips

satu pulau haram jejak kita orang Islam.

Yang Benar,

Tan Sri Anon

Anonymous said... Best Blogger Tips

Punya lah sedap kalau di panggang.. one day i will be thre to hunting you piggy.. yummy yummyyy!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sedap abah kau

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kahkahkah..ambk kau sedap abah kau

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ahahah korang tak rasa lagi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

la mati2 ingat pulau pinang

Anonymous said... Best Blogger Tips

gambo last tu dia bg pig tuh minum beer?!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pulau babi ade kt johor.btul x sakai2 johor??

This Is Kota Bharu

jack ham said... Best Blogger Tips

anon changlun pasti suke sebb boleh sumpit khinzir ni...ahahaha puihhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

mati2 aku ingat kat pahang sbb pahang byk babi...

This Is Pantai Timur...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Haram abah kau, nak peluk pun boleh, janji sertu balik ikut mazhab syafie

gaban power said... Best Blogger Tips

rarenya babi bangsat ni...awesome.

Anonymous said... Best Blogger Tips

alamak... sama cam negeri sembilan laaa pulok...

The Seven Thing said... Best Blogger Tips

yg mana 1 babi?

Anonymous said... Best Blogger Tips

lepasni aku tak nak mandi kat laut lagi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...