Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 17 March 2013

Superb : Gadis 12 Tahun Ini Lebih Genius Dari Albert Einstein & Stephen Hawking (3 Gambar)


Institut cerdik pandai antarabangsa, Mensa, mengiktiraf seorang budak berusia 12 tahun sebagai budak genius selepas mendapat skor 162 pada ujian IQ.

Olivia Manning dari Liverpool juga dikatakan lebih genius daripada saintis fizik terkemuka Jerman, Albert Einstein dan Profesor Stephen Hawking.

Media tempatan melaporkan dengan catatan IQ sebanyak itu, Olivia muncul sebagai sebahagian daripada satu peratus orang paling pintar di dunia.

Murid sekolah North Liverpool Academy di Everton itu kini menjadi tumpuan ramai untuk mendapatkan penyelesaian teori matematik dan fizik.

“Ramai orang datang minta bantuan untuk menyiapkan kerja rumah mereka. Saya menerima mereka dengan hati terbuka kerana dengan cara ini otak saya sentiasa berfikir dan membuatkan saya lebih cerdas," katanya dalam laporan Dailymail

Olivia mengaku, beliau mudah mengingati formula atau apa juga formasi malah media juga menyifatkan, sekiranya ukuran IQ beliau mencecah skor sedemikian maka beliau mempunyai kemampuan menghafal novel karya Shakespeare, Macbeth, dalam masa 24 jam.


p/s : Perghh... hebat2.. kuasa Allah... 

Sumber : Here

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hebat kn900

Anonymous said... Best Blogger Tips

puih... camtu diorg ukur genius..pakai skor!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

celake repost !!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn boleh pecaya sgt brite2 dri england ni..bnyak yg auta...nak naek nme bangsa die je sume tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

hidup pas...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 19:12

mmg mereka naikkan bangsa mereka kalau genius.

kalau org islam, cerdik pandai asyik kena bunuh. camna nak naikkan, turunkan ada la.

Anonymous said... Best Blogger Tips

X2-/PowerSin Xy ~1 to 10 ^x - 1:1000 = kitchen

Anonymous said... Best Blogger Tips

cerdik2 pn alih2 brapa batang dh msuk tu....
bt pe la crdik2 gtu

jack ham said... Best Blogger Tips

PEDOOO...anon atas ni banyak pedo..

Anonymous said... Best Blogger Tips

what the hell are u

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymousbodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

hidup umno

pacat888 said... Best Blogger Tips

@Anonymous

oii..ko pon sependapat ngan aku...brite2 england ni semua nak UP diri sendiri...orang die hebat...bola die hebat..ekonomi die hebat...artis die hebat...semua die lah...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...