Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 21 March 2013

WTF : Dress Transparent Zhou ChuChu, Heroin Dalam Filem Ip Man Di HK. (10 Gambar)

 Dress Transparent Zhou ChuChu, Heroin Dalam Filem Ip Man Di HK.
Anthony Wong dan Zhou ChuChu telah berlakon dalam filem Ip Man: The Final Fight. Mereka ditemui menghadiri satu upacara yang berkaitan dengan 37th Hong Kong International Film Festival. Sepanjang upacara itu, Zhou ChuChu telah menarik perhatian orang ramai dan kamera kerana dress transparent menampakkan tubuhnya.  

23 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

fap fap fap fap fap fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

cet cret cet cet cet cet legaaaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

buat modai.... malam jumaat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cantiknya dress..:)

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin gila seks.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anwar gila seks

Anonymous said... Best Blogger Tips

suka tengok. cantik.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kepala hotak korang..bukn cntik mne pon...kalau islam ni,mesti dh kene caci maki....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bagi kat ko pun ko nak anon 14:43

Anonymous said... Best Blogger Tips

lawa giler baju dia nmpk body dia baik x payah baju terus blh nmpk tetek dan pussy dia.kalau main sex mesti puas hari2 blh buat sex x payah keluar bilik

Anonymous said... Best Blogger Tips

aq nmpak pantat ! aq nmpak pantat !!!! arrrrrr..mani mani mani mani

Anonymous said... Best Blogger Tips

dapat kat aku jilat atas bawah

jack ham said... Best Blogger Tips

nk berak pn senang....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Teruk korang ni semua!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau akulah buat yg sama anon mcm 17.25.yg bezanya aku buat 2 perkara berbeza yg lain semua sama.yg 1 aku akan ikat dia kt katil biar tangan dan kaki kena ikat biar bogel terus biar terkankang.dan 2 aku akan cukur pussy dia berbulu konfirm dia punya berbulu slps tu cukur habis sampai licin barulah jilat pussy dia dn akhirlah sekali barulah blh fap fap fap sehingga keluar mani baru best buat hari2

Anonymous said... Best Blogger Tips

bhahaha..cilaka..fapp fapp fapp fapp

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu memang bodoh dan babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

abis tu ko ape kalau ko bukan melayu, setan?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ak xkn kte ape2 psal mlayu ke ap...tp, ap yg pnting ingt agama korg2 smua...ckp mcm org xde agama... xingat ke klu Allah swt nk tarik nyawa korg ble2 mse jew Dia bole...ni plak duk ckp psal cter2 kotor... ak xckp kt sape2, sndri mau ingt la... klu xsmpt nk brtaubat, dlm kbur nnti bru korg tau...ak xnk ckp pape psal mlayu ke ap ke...tu bangsa jew...tp, agama n sape tuhan kte...tu bnde pling pnting...it's juz a simple advice, take it or leave it..mmg btol kbur kte len2...tp, ak ckp atas dasar ak islam n kau pun islam...peace no war...^^

Anonymous said... Best Blogger Tips

tapi...asal ko tengok hah??
peace no war...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Good day I am so happy I found your site, I really found
you by accident, while I was searching on Aol for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks for a tremendous post
and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don't have time to read it all at the minute but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the fantastic job.

Here is my web site; bmi calculator for women

Anonymous said... Best Blogger Tips

untuk anon 10:01n dr anon 19:38
i'm girl k...n, im juz giving my advice, take it or leave...i wont say anything, ko ad hak, hdup ko, dunia ko, akhirat ko, ak xde kne mngena...ak tngok, mmg ak rse dress dye mmg cntik, tp klu muslim pkai mmg xelok la...since, dorg bkn muslin, lantak dorg la...for d 2nd time, peace no war...

Anonymous said... Best Blogger Tips

e cigarette, e cigarette, best e cigarette, electronic cigarettes, buy electronic cigarette, ecigs

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...