Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 20 March 2013

Cool : Semburan X-Ray Yang Mampu Lihat Kandungan Sampul Surat (4 Gambar)


 "X-Ray Spray" ini amat berguna bagi mereka yang ingin mengetahui kandungan dalam bungkusan sampul surat orang lain tanpa perlu membukanya. Apa yang anda perlu buat hanya lah sembur cat semburan ini pada permukaan sampul surat dan sampul surat tadi secara perlahan-lahan akan bertugas menjadi separa telus.

Walaubagaimana pun, kesan cat semburan ini hanya lah bersifat sementara. Selepas 30 saat, kertas sampul surat yang separa telus tadi akan bertukar kepada keadaan asal dan tidak meninggalkan sebarang kesan pada sampul surat mahupun barang di dalam nya.

Selain itu, penggunaan produk ini masih belum dipastikan sama ada ia sah disisi undang-undang untuk digunakan, sekurang-kurangnya dari segi moral. Walaubagaimana pun, ia pasti akan menjadi suatu produk yang hebat sekiranya sesuatu seperti ini wujud. Dianggarkan, harga sebiji penyembur ini adalah sekitar US$15 sahaja.


p/s : Pergh... bahaya nih.. 

Sumber : Here

6 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

setakat sembur air....cool taik ko la admin.....lancau......

Anonymous said... Best Blogger Tips

org atas ni ade mslh mental ke ape.... guna la bahasa yg elok ckit...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah..ko tak suka napa masih bukak web ni..g la surf web lain..ko la lancau!!..wlu apapun tabik kat admin..ada usaha nak tarik perhatian org..bkn mcm ko kutuk je tau..cuba ko buat blog sndri aku nak tgk brapa kerat je follower ko..forever loser la ko anon 19.03

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku nak sembur kat dada wanita, ada keberhasilan tak?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kantoi lau surat cinta..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

ade2,,bidang keberhasilan utama..hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...