Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 17 March 2013

Serius : Lagi Gambar Gadis Melayu Malaysia Mirip SNSD Girls' Generation, Yoona (8 Gambar)

Lagi Gambar Gadis Melayu Malaysia Mirip SNSD Girls' Generation, Yoona.
Gadis Melayu, RaBi'atul Afifah kini begitu terkenal di internet. Namun apa yang paling penting adalah sikap terpujinya kerana langsung tak sombong. Di bawah ini adalah koleksi gambar RaBi'atul Afifah yang dicollect oleh admin. Paling penting ini adalah kecantikkan aslinya. Langsung tak ada kena mengena dengan pembedahan plastik.

34 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ist hahaha.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

wahh .. kawaiii ne
jd awek aku pon ok ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

:P

Anonymous said... Best Blogger Tips

Syukurlah psl mirip..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kazen aku pon serupa gak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bapak kau pun serupa gak ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ini semua agenda UMNO

Anonymous said... Best Blogger Tips

pelanduk dua serupe

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu hidung penyek,mata sepet,muka cam muk pecah umah....

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam bapak ko! kah kah kah

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni baru lawa bodoh, bukan muke penyek tp natural beauty.. ko tu yg muke cm sial (anon yg ckp muke melayu cam pecah umah )... cantik tu sujektif bukan pada hidung mancung ke, ape ke,bodoh bangang...ko tu yang muke cm jamban taik

Anonymous said... Best Blogger Tips

comelll...cute..buat bini ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

asal cantik je nak jadi awek ko. ko tu bgus/layak sgt ke nk jadi kan dia awek ko???

Anonymous said... Best Blogger Tips

yoona versi bertudung... cantik, yang penting menutup aurat dgn sempurna... longgarkan pakaian anda, labuhkan tudung anda... insyaallah, nanti allah sayang kat kita sebab kita ikut perintah-Nya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg annon dok marah2 tuh mzty kaki kpop babi..kompem..kalu ko mpuan meh aq nk tngk muke ko lawa mane..kalu laki mmg ko suke la fap fap brmodelkn kpop plastik nie..dasar umno bongok..tukq kerajaan !!! btol x org bwh ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bdoh statement ko ni...malu aku law ko ni bgsa mlayu..take beer

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku rasa budak ppuan ni lagik cantikk kott dari Yoona. siapa bilang gadis Melayu tak menawan.ahaa

jack ham said... Best Blogger Tips

ahahaha tu pun nk bising ke...ahahaha enjoy the view laa....

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak sama langsung....memang tak sama, sah tak sama.

Anonymous said... Best Blogger Tips

entah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

xda masalah..ok je..hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

sama tak sama...tetap cun... soh dia buakk tudung, kang terbeliak bijik mata

Anonymous said... Best Blogger Tips

tk sme pun..psl muka pun nk kecoh..errr dumb

Anonymous said... Best Blogger Tips

cntiknya yg btudung ni..sedap mata memandang

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kmpem yg ckp xsme,xcntek ni komentor pmpuan....dengki...hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

kicap nak?

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak sama pun. melayu bangang

Ayub Manurung said... Best Blogger Tips

Boleh la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang betul tu syg!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Memang tak sama pon.muka pumpuan nie tak sama lngsung!shit men!

Kilo Seberat said... Best Blogger Tips

Blog ini memang bodoh muka pumpuan nie ak tengok dok same langsung dengan muka bintang KPop.pokok dikatakan rokok;

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka bajet cun budak nie time bgambar

Anonymous said... Best Blogger Tips

lol my schoolmate la. muka mmg sama bila tang senyum tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Comel.. Tapi.. Komfem papan.. Hahahaha , tak nak la , Lol

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...