Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 21 March 2013

OMG : [Video] Video Muzik POV Yang Super Awesome & BadAss!! [Mesti Tonton]


Video muzik yang super awesome yang bakal korang tengok kat bawah ni merupakan hasil karya sebuah indie rock band dari Russia yang dikenali sebagai Biting Elbows. Kumpulan indie rock ini ditubuhkan pada tahun 2008 di Moscow. Pada tahun 2012, band ini pernah merakamkan album bersama band otai, Guns N' Roses dan Placebo. Jom layan dua video klip yang super awe3some dan lain dari yang lain kat bawah ni. Terbaek beb.. 



p/s : superb beb... macam main Call Of Duty... jangan tenung lama-lama thumnail video no 2 tu.. hoho

Sumber : Here

6 comments:

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

that insane!!!


#Pemikiran Berahi Anonymous - BANkami

Anonymous said... Best Blogger Tips

best tp pening kepala aku tgk...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anwar kaki kunyit.problem?

Anonymous said... Best Blogger Tips

yes big problem! cuz ur level of stupidity is awsome!

Anonymous said... Best Blogger Tips

najib is bad motherfucker

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi pening kepale !

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...