Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 22 March 2013

Cool : Lelaki Gunakan Anjingnya Sebagai Model Untuk Penjualan Apartmentnya (6 Gambar)

Lelaki Gunakan Anjingnya Sebagai Model Untuk Penjualan Apartmentnya.
Lelaki ini dan ahli keluarga telah menggunakan idea yang baru dengan meletakkan anjing mereka sebagai model dalam gambar apartment mereka yang bakal dijual. Dunia sekarang kita tak semestinya menggunakan model manusia tetapi haiwan pun dah cukup. 

7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ijal i luv u!!first

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak de sapa nak belilah kalau macam tu, bukan satu kerja kena buat, 20 ke 30 kerja kena buat, sebab satu apartment tu kena samak, baru boleh duduk.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh!!!!tahap babi!!org melayu je ke yg mampu beli rumah ni??

Anonymous said... Best Blogger Tips

entah..bahlol..pemikiran mcm ape?? dah rumah ni kne jual kat negara org putih..chicago mby..confirm2 lah klu nk dok sne rata2 kena samak dulu..mmg dah dorg bawa anjing dlm rumah..tu pon bahlul, sbb anjing dlm gmbr je dy ckp org xnk beli..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagus bagus, kalau komen elok-elok sikit walaupun anon 8.25 cakap tak kena. Tak pasal-pasal hari jumaat yang mulia ni, dia dapat pahala.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak payah nak ijal sangat la setan

Anonymous said... Best Blogger Tips

wow

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...