Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 23 June 2011

Skill Goal Yang Superb!!


Seriously, tak penah lagi aku tengok skill nih.. even Messi pon blom penah score goal macam nih..apetah lagi RonalBODO Jom layan..



Sumber: Youtube

6 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Naseb je tu....haha

huhu said... Best Blogger Tips

skill nie sbnrnya untuk mengelirukan mata. try tgk slow2 t korg akn phm mcm mne dia kelirukan pihak lwn sampai gol keeper dia terkelap mcm kene pukau.. cara dia sepak mcm nk sepak tinggi then dia pusing bdn then dpn gol dia punya tendang mcm nk tendang ke atas tetapi gol keeper tu tetipu kerana tendangan dia slow je... mcm nie punya skill lau malaysia buat gerenti 5-0 brazil kene

Frank Stylo said... Best Blogger Tips

stylo dohh..
kt mne nih

Anonymous said... Best Blogger Tips

habis la org melayu dh nk start dengki bila tgk video nih hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

biasa ja pun....

Anonymous said... Best Blogger Tips

bergkamp penah buat..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...