Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 24 June 2011

OMG : Sebelum dan Selepas menjadi MODEL famous (16 Photos)

Angelababy or Yeung Wing adalah seorang model yang famous di Hong Kong. Model yang berusia 20 kini mula menceburi pada umur 14 tahun. Dia kini adalah model yang meraih untuk berjuta-juta. Dari menjadi model yang meraih HK$1,000 satu photoshoot kini dia meraih HK$30,000 untuk satu photoshoot. Cuba tengok betapa berubahnya muka dia dari seorang pelajar sehingga menjadi model. Orang kata kalo nak cantik, jadi la MODEL!!!. betul ke?? hehe

WAKTU dia student..macam tak ada harapan je ni..


 Tiba-tiba..masa jadi ARTIS..eh...cun gilerr

sumber : link

29 comments:

Hazieq Sanat said... Best Blogger Tips

macam nora denish pown ada... hahaha

Jigsaw said... Best Blogger Tips

you tak cun name dia..HAHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

wahhh.. tetiba aku plak yg stress..huhu

k3ryck said... Best Blogger Tips

cm nasha aziz da..
rzki dia..

Encik Bedak Sejuk said... Best Blogger Tips

fap fap...

gile cun doe... stress aku tengok pmpuan cantik2 ni... HAHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

hmmm ada rupa la jugak sblm dia jadi model...

Ibnushukran said... Best Blogger Tips

peehh.. seriuz beza aku tngok.. ada perubahn kt bibir dan tmpat2 lain.. mesti ada pkai smthing,mungkin la kan.. huhu

Fathiah Hamim said... Best Blogger Tips

oii plastic surgery ka pa. hebat betul kuasa mekap yek

Anonymous said... Best Blogger Tips

peh pedang aku xtentu arah..haha

-powerzcrew-

Anonymous said... Best Blogger Tips

nampok sgd plastic surgery . =.=''
jgn percaya ngn awek asia zaman skg nie ,,
banyak plastic , kah3 !

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala dia nie mmg wat plastic surgery ... prnh baca kat 1 blog nie tpi lupalah

Zul said... Best Blogger Tips

huuu byk sgt plastik surgery...dah mcm doll tgk..agak2 artis malaysia ada ke??harap tulin..^-^

Ar-Rasyid said... Best Blogger Tips

adik beradik Nora Danish nie..=)

kentut busuk said... Best Blogger Tips

gila cun sial
Die wat pembedahan ke ape nie

kak.D said... Best Blogger Tips

ni semua kuasa makeup..
:)

a_a said... Best Blogger Tips

dia repair gigi!!!!
pomen mane dia pkai???

:: cikNuurul :: said... Best Blogger Tips

die plstc srgery tang bbir die tu,.tp cun ah,.adeii,stress stress!!

♫ نور عتيقح ♫ said... Best Blogger Tips

plastic surgery ekk?? or make up.....

EYLA said... Best Blogger Tips

make up tu utk mencantekkan rupa seseorang bukan merubah 100 % rupa org tu...ne aku tgk lain sangat sblom dan selepas...especially tang idung dgn mate dia...totally diff!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

plastic surgery..sape2 pon leh jadi cantik..

tuanfadhli said... Best Blogger Tips

the power of make up

Anonymous said... Best Blogger Tips

xsma pun...len benar...myb adik beradik kot...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tgk bentuk gigi pun xsma...xkn leh tukaq2 kot...mustahil lahhh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

gigi tu leh buang pastu tanam gigi palsu.. ada duit sume bulehh

lazypanda said... Best Blogger Tips

bibir dia buat plastik surgery eh ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

bibir die mmg surgery..tgk saiz pun berbeza..bahagian hidung pun makin kecik je..dorg ni bedah muka (shape) pun da nmpak lain satu muka..

no5zura said... Best Blogger Tips

muka time skolah die dulu ok ape..tapi afta jd model totally different~

Anonymous said... Best Blogger Tips

yup...die wat plastic surgery...penah je bace lam 1 blog tu, actly kt sekola dlu die slalu kena ejek ngan mmber2 die sbb mulut besar kot...da lupe..lastly transform la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

klo kene ejek lagi mau lagi cantik nie...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...