Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 25 June 2011

WTF : Perempuan ingin gadai DARA untuk iPhone 4 (8 Photos)

Terkejut?? Memang benar seorang remaja perempuan di China sedia gadaikan daranya untuk sebuah iPhone 4 putih. Adakah ini  mentality remaja sekarang? Hari tu pasal jual buah pinggang, kali ni pula dara..ish ish..Perempuan ini yang lahir pada 90-an dari bandar Maoning di selatan China. Dia nyatakan dalam Twitter version China, Weibo yang dia sanggup gadaikan daranya untuk iPhone 4 yang putih sahaja. Menurut berita online, remaja ini yang namanya Wen, tampilkan gambarnya dan juga nombor contact dia untuk lelaki yang serius dengan gadaian ini. Akhirnya ada seorang lelaki telefon dan mereka mula chatting online tetapi tidak ada apa-apa yang berlaku lagi so far. 

 sumber : link

8 comments:

Zul said... Best Blogger Tips

dunia sekrg sggup gadai maruah..mmg pendk akal betl..muka dah cun tapi sayg >_<

Kaoshi said... Best Blogger Tips

lol.. september nanti keluar iphone 5 rugi lah dia..
jadi sesape yg nak upgrade ke iphone 5 tapi tak tau nak buang ke mana iphone 4 korang boleh pergi cari prempuan nih..

kurosagi said... Best Blogger Tips

btw, i phone 4 lagi mahal dari servis seks kt sana~ klu nk kira cina yg xde agama, kira berbaloi la apa yg dia buat tu~ dara kt sana murah~

Anonymous said... Best Blogger Tips

kasihannn........

Anonymous said... Best Blogger Tips

boleh juga..meh aku kasi iphone 4 aku..tpi cm ner nk carik die yerk..hehehee

Anonymous said... Best Blogger Tips

"DAJAL" antara sifatnya MATA SATU

mieya mie said... Best Blogger Tips

mukak jak cantik .. tpi xda oTak ..!!! BoDoh ..!!!

Urology Surgery in India said... Best Blogger Tips

Thank you, that was just an awesome post!!!.....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...