Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 22 June 2011

Stress : Apple IPad 2 ini bernilai RM 3,654,800 sebuah (4 Photos)

Menurut Luxury Launches “iPad ini disaluti dengan 1 kilogram 18 karat emas dan 300 karat diamond. Selain itu, butang HOME dan BACKSIDE disaluti dengan black diamond. Pencipta iPad ini adalah Camael Diamonds. Selain itu, syarikat ini juga mencipta smartphones lain dan ipods yang disaluti emas juga. Setiap produk ini akan disemak dan diteliti oleh tukang emas professional untuk memastikan semuanya adalah asli sebelum dijual/dilelong. Jadi harga jualan iPad 2 ini adalah USD 1.2 juta (RM 3,654,800) untuk satu je..Korang mampu ke? Kalo dah beli itu bagus beli insuran sekali, kalau hilang boleh la CLAIM!! Kalo aku beli ini, 15 tahun aku hidup mengemis..hehe


 sumber : asiantown




4 comments:

NN said... Best Blogger Tips

gila CCANTIKKK :O

tapi,,ada ke y nak beli....

TerunaGiler said... Best Blogger Tips

layan epad je dah .. haha

Unknown said... Best Blogger Tips

mmg dasar bling2 btol sapa yg pakai ipad2 ni. haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

ipad 2 biasa pon da nazak nak beli.. ni kan plak yg berlian bagai. haish ..

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...