Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 20 June 2011

Cool; Make-up boleh buat kita berumur 10 hingga 60 tahun!! (7 Photos)

Percaya tak dengan the power of make-up?? Jangan tak percaya sebab make-up boleh menipu mata kita yang memandang tu. Baru-baru ni seorang model Eniko Mihalik 20 tahun telah dilamar untuk photoshoot majalah Paris Vogue dan dia perlu menjadi seorang budak umur 10 tahun sampai la nenek 60 tahun. Macam mana nak buat ni?? Mana boleh tukar umur?? sebenarnya, dia bakal di make-up supaya nampak 10 tahun sehingga rupa seorang nenek 60 tahun ..Cool tak..? Kalo tak percaya tengok la sendiri dan nilai adakah dia tu nampak 10, 20, 30, 40, 50, dan 60!!

BONUS : Model Eniko Mahilka


 sumber : STomp

11 comments:

CikHaniBhulat said... Best Blogger Tips

keistimewaan make up =] but natural beauty is the best =]

Drunbella Khoo said... Best Blogger Tips

uish terer terer.
=_=

Hazieq Sanat said... Best Blogger Tips

terbaik...

Anonymous said... Best Blogger Tips

peh barang baik...haha

**::CIKNUURUL::** said... Best Blogger Tips

mate die main peranan la,.plus make up plak,.huisshh,.hehe

TA&FA said... Best Blogger Tips

kalo camtu sampai ke tua la dia cantik...
tu pon kalo xpakai BOTOX, xkena simbah asid n xtambah berat badan laa...

nadiaburn said... Best Blogger Tips

rambut pun men peranan. hee tp mmg awesome gila!

hazirah kasimon said... Best Blogger Tips

kalau nk tau pompuan tu tuwe ke mude.. c their cheeks
if cheeks diorang dah labuh n jatuh means die da tuwe tp lau pipi die still tegang n cantek shes young..
tp lau die penah wt pembedahan..dgr kat suare die, suare org tuwe biasenye kasa

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantiknyeeeee

NorHalizah said... Best Blogger Tips

waahh..cool. terer la sape mekap ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ekpresi wajah jgk main peranan tu..start ngn gaya budak2 xmatured smpai la gaya org matured yg da berusia..kan3?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...