Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 16 May 2011

Panas!! Lokasi - lokasi Kes Peyimbah Asid [Photo]

Sejak bulan tiga yang lagi Penyimbah Asid ini dah bergiat aktif di beberapa kawasan sesak di ibu negara kita. The Star baru je mengeluarkan grafik lokasi mangsa yang terkena simbahan asid. Jadi kaum wanita terutamanya sila kurangkan perjalanan anda ke kawasan tersebut :-))

credit : thestar

Kini pembaca blog pun boleh menjana duit. tolong kami klik http://grpv.cc/2rD  ini dan share dengan rakan2. maklumat lanjut di http://www.churpchurp.com/grapevine/

10 comments:

Mama Kembar 3 said... Best Blogger Tips

risau laaa... skarang ni jln kat lrt pun takut takut

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

tu la..kena la berhati-hati je la..

Artikel | Ainaa said... Best Blogger Tips

apa motiff penyimbah asid sebenarnya..??

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

ntah la ainaa..untuk main-main kot..buat orang makin stress...

Artikel | Ainaa said... Best Blogger Tips

Hahahhahaha..mcm tu punya orang pun ada,adess

fazlynaa said... Best Blogger Tips

bodoh la kan,,eeee jom ke blog i www.ceritarakyat2u.blogspot.com

L said... Best Blogger Tips

ish kalau tak berlarutan hingga ke hujung tahun, nak pergi event time december pun tak senang nanti.

iaryylr said... Best Blogger Tips

kena check semua kamera kat kawasan tu...,

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

Ainaa sabar la memg stress

Fazlynaa : agak bodoh juga..x da keja lain dia tu

L : tu la nak bercuti pun takut

iaryylr : haha jgn2 dia tukar lokasi pula..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku xpham tol ngan mamat2 penyimbah asid nie ... mcam dah xde kerje laen nk buat ke

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...