Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 17 May 2011

Membuat Ice Cream Chocolate Cup menggunakan BELON!!

...Siapa yang tak minat nak makan chocolate atau ice cream. Tapi berapa ramai yang nak luangkan masa untuk buat semua itu kan? Beli je kat luar tu haha tapi ni ada cara yang sangat mudah untuk seseroang yang agak malas nak keluar tapi semua bahan dah ada di rumah. Dan bahan paling penting ialah BELON!!

 selamat bercuti dan cubalah di rumah hehe

di sini nak minta tolong klik http://grpv.cc/2rD  dan http://grpv.cc/cSK dan anda juga bole menjana duit dari nuffnang sebagai pembaca :-)) dengan hanya masukkan emel anda di sini http://www.churpchurp.com/grapevine/

credit : acidcow.com



5 comments:

L said... Best Blogger Tips

comelnya :'D

C R A Z Y B A B E said... Best Blogger Tips

sedapp / nakk buadd !!!

khuza hasan said... Best Blogger Tips

waahhh..sgt2 sedap..mau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

x kan cair @ melekit ke eyk kalau pgang ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

dunia 0h dunia............................................

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...