Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 18 May 2011

Pegawai tertangkap Foto HANTU sedang bermain Laptop


Ni agak menarik ye...Mesti hantu ni nak kurangkan stress dengan main laptop. Jangan-jangan dia tu main Angry Bird atau tengah online facebook. Begini ceritanya, tiga hari yang lepas Pejabat Pengelola Kewangan Daerah di Pasuruan Indonesia kecoh dengan cerita hantu ni. Katanya, ada seorang pegawai tertangkap gambar hantu perempuan berambut panjang dan berpakaian serba putih sedang duduk di depan laptop di dalam salah sebuah pejabat. Hantu tu seperti bermain laptop tetapi sebenarnya duduk membisu dan syok tengok laptop. Foto ini dikatakan diambil menggunakan kamera Sansung GT-S5830 pada 5 Mei yang lepas pada jam 12.22.41 di sana. Tetapi hingga sekarang tidak seorang pegawai yang mengaku mengambil foto ini. hmmm pelik juga..

Ramai pegawai yang ditemu ramah percaya kemunculan hantu itu adalah berkait dengan kebakaran yang berlaku di bangunan tersebut yang menjadi simpanan arkib kewangan pada 9 Mac yang lepas. Selepas kebakaran itu, bangunan tersebut terbiar begitu saja dan amat seram pada waktu malam. Ramai juga mengaku telah didatangi dan dikawau oleh makhluk halus yang lain.


Apa pendapat anda?? STRESS...

sumber : ruanghati

9 comments:

anim harizah said... Best Blogger Tips

ish... IT sungguh hantu tersebut...

farra said... Best Blogger Tips

hehe...

cik qilah said... Best Blogger Tips

pernah jugak dengar citer ade hantu main chat kat fb lorh!!!dia juz say hihihihihi jep...

Ieka Luvika said... Best Blogger Tips

macam photoshop je -_-!

Danial Jonghyun Pyr Bloggg said... Best Blogger Tips

org yg tangkap gmbo tuu pki phone yg sme ngn sy laa ;)

Anonymous said... Best Blogger Tips

hantu tu nak updated status fb dia tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia guna CAMERA 360 kot

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu hantu jenis apa e'hh

Anonymous said... Best Blogger Tips

emmmmmm,hantu invisible kut

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...