Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 18 May 2011

Panas!! Minat Menyanyi atau Ingin menjadi Artis/Selebriti? Nak menang sehingga RM60,000? Live Audition by Dentyne

Kalo malas nak baca bawah ni.. KLIK je kat SINI  Dentyne TERRAR-oke biar Penganjur tu explain :-))
 
Berita Panas dari Dentyne. Bermula dari 9 Mei yang lepas mereka memperkenalkan satu pertandingan yang bakal memberi peluang untuk orang ramai menjadi seorang selebriti terkenal tanahair. 


Ada 2 cara untuk masuk pertandingan ini : 
a. Live Audition - audition ni dah bermula last week, minggu ni dah second week. Esok rasanya di Penang. Minggu depan masih ada.
b. Youtube : Ini cara untuk bakal-bakal artis yang tidak dapat berada di lokasi audition, jadi anda bole je record dan upload di Youtube page Dentyne.

Hadiah :
Dari 9 Mei hingga 30 Mei adalah peringkat auditions Jadi kalo masa audition atau video Youtube anda dipilih sebagai one of the best la anda bakal menang Iphone 4 16GB dan RM300 Airtime

Pada Grand Final pula, Juara akan membawa balik RM 15,000!!!


Pengadil : Adflin Shauki dan hmmm JULIANA EVANS!!! kalo tak menang pun tak pa, janji bole jumpa dia hehe

MARI SEMUA...join la kalo rasa ko berbakat.. Maklumat lebih lanjut klik sini: Dentyne TERRAR

Ingin menjana dari membaca blog ini : klik sini Kempen terbaru Nuffnang
dan masukkan email anda ke page ini  grapevine

1 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...