Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 17 May 2011

Cara Order Yang Paling Sempoi Kat McD!!


Video ni aku amek dari blog yang paling sempoi yang penah aku bace.. Penuh dengan video2 menarik.. Ni aku nak share pasal satu cara yang kreatif lagi sempoi untuk order makanan kat McD.. Layan video di bawah yer... astu jangan lupe tinggalkan komen.. hehe

video

Sumber : VideoGempak

9 comments:

anim harizah said... Best Blogger Tips

kalau kt malaysia cm tu cm ne ek???

Ery Sahaja said... Best Blogger Tips

freakin awesomeeeeee....

aimi_fauzi said... Best Blogger Tips

sempoiiiiii je :-)

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

halemak sempoi ..

L said... Best Blogger Tips

d'awwwwww :'D

C R A Z Y B A B E said... Best Blogger Tips

is so damn cool !

noorniey Azman said... Best Blogger Tips

haha~cool habes..tapi kalo at malaysia asenye kna pndg plik dh..kui3~

gelarezz said... Best Blogger Tips

kalau kat malaysia dptla dengar suara aku dari belakang memekik, "cepatla oii, aku pun lapar nak order neh"..hahaha

mISz SheRa said... Best Blogger Tips

akulah yg jerit tuh...hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...