Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 21 May 2011

12 Alarm Clock paling Unik dan Pelik

ALarm clock tu memang penting dalam hidup kami ni..memanglah penting, nak bangun pagi atau dari tidur petang tu bukannya senang pun nak bangun tu kalo tak da alarm clock ni. Korang pilih la mana alarm clock yang korang rasa boleh bangunkan korang :-))

1. Clocky Alarm Clock - Jam ini akan bergerak 3 kaki ke arah kita untuk bangunkan kita...

2. Shape up Alarm Clock - setiap kali kita bangun, kita mesti mengangkat dumbell clock ini 30 kali baru jam ni berhenti berbunyi. Ini untuk memastikan kita betul-betul dah bangun.
 3. Pillow Alarm Clock - Masa akan menonjol di atas bantal dan ianya akan bergegar dan lampu menyala waktu alarm berbunyi.

4. Smash Alarm Clock : untuk memberhentikan bunyi alarm, kita pelu pukul jam ni.
5. iSleep Alarm Clock - ianya bersambung dengan laptop, kita akan tidur atas bantas beralaskan laptop dan lagu akan dimainkan selama sepuluh minit. kemudian alarm akan berbunyi. bagus untuk yang nak NAP!!
6. Pull Handle Alarm Clock : Untuk menentukan berapa lama korang nak tidur, tarik untuk set masa, Alarm akan berbunyi selepas penarik itu sampai ke arah jam.
7. Directors Edition Alarm Clock - Setkan masa bila korang nak alarm tu berbunyi dan untuk hentikan bunyi tu buat macam seorang Director..ACTION!!!

8. Bacon Alarm Clock : Alarm ini akan bangunkan kita dengan bau BACON!!
9. Paper Alarm Clock : untuk memberhentikan alarm ini, kita ronyokkan kertas ini
10. Gun Operated Alarm Clock : Setiap kali alarm berbunyi, ambil pistol tu dan tembak alarm clock tu.
11. Silent Alarm Clock : Ni memang kreatif la, Alarm Clock ni tak berbunyi langsung tetapi korang akan digerakkan melalui cincin yang korang pakai, ianya akan vibrate sampai korang bangun!!
12. Carpet Alarm Clock : Kalo alarm ni dah berbunyi, bangun dan berdiri di atasnya supaya berhenti berbunyi.


credit : toxel

9 comments:

Nenek Fasola said... Best Blogger Tips

gamba semua tak dpt nk tgok.huhu..

ape2 pun.jemput singgah blog nenekhttp://penglipurlarafasola.blogspot.com/kalau nk follow skali pun ape salahnye.hee

Dawa said... Best Blogger Tips

suggest supaya bro download dulu gmbr2 dr website yg berkenaan, then rename utk lebih mesra SEO, pastu br upload balik. yg tu lebih selamat dan lebih menguntungkan blog sbnrnya :)

shandye. said... Best Blogger Tips

my fren ada this one alarm clock kawan kitorang beli dr german.

rupa dia mcm helikopter atas kepala doraemon klu nk terbang tu. yg bestnya masa alarm clock tu bunyi, ia akan terbang jauh dan landing on random places dlm bilik tu. so nak tak nak kita kena bangun n kejar alarm clock tu utk hentikan bunyinya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nak yg Smash and Gun Operated Alarm Clock tuu... ala2 lepas geram sbb kene bgn pagi2..huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

suka betol kalo ad alarm clock yg cam nehh. -,-

Anonymous said... Best Blogger Tips

carpet alarm clock..aku nak yang tu..! huhuh

Anonymous said... Best Blogger Tips

dumbe11 clock 2 mmg mnrik..hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

kreatif abs..

My wonderful journey said... Best Blogger Tips

karpet alarm clock paling berkesan sekali aku rasa.kene pijak n berdiri atas tu br benda tu senyap..hahhah creative...LOL

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...