Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 25 November 2013

WTF : Aerosmith's Steven Tyler Nampak Macam Seorang Mak Cik Tua, Setuju? (11 Gambar)

Aerosmith's Steven Tyler Nampak Macam Seorang Mak Cik Tua, Setuju?
Artis yang terkenal dengan lagu 'I Don't Wanna Miss A Thing' ini mempunyai rupa macam seorang mak cik kata ramai orang. Tetapi anda kena tahu juga anaknya sangat cantik. :-P

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wtf???

-anon yg menyinari hidup wanita-

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka mak anon atas ni mcm steven tyler tgh meneran berak!
harg tuih! haram jadah!

Anonymous said... Best Blogger Tips

please gangbang I...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kelantan adalah negeri paling baik dari semua sudut dibwh pemerintahan yg termulia TGNA.

-This Is Kota Bharu

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni semua sbb botox

Anonymous said... Best Blogger Tips

Saya selaku presiden Kesatuan Anon Tanah Melayu (KoTe) merayu kepada semua anon supaya menonton filem "Tanda Kote" di felda-felda berdekatan dengan anda. Sama-sama lah kita mengenang kembali jasa-jasa pemimpin kita melawan cinabeng-cinabeng yang mahu menghancurkan negara kita yang tercinta ini.

-Presiden KoTe

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang asli tak perlu tanah sebab mereka duduk dlm hutan... takkan hutan nak keluar geran pula..

-Kapitan Kote-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Steven Tyler orang asli????

Anonymous said... Best Blogger Tips

amy search tiru dia-anon purba

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantik anak dia

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam muka makcik yang umurnya 78 thn.

Anonymous said... Best Blogger Tips

makcik tu mak kau lahanat!

-presiden pepet

Anonymous said... Best Blogger Tips

mari beristighfar & berselawat ke atas junjungan nabi Muhammad s.a.w. semoga kita semua diampunkan oleh Allah & disayangi RasulNya. amin

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau baca blog ni! podah!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dia adelah mona fendi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...