Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 26 November 2013

Serius : Ini Dikatakan Cinta Tanpa Mengira Luaran Dan Juga Fizikal Di Vietnam (10 Gambar)

Ini Dikatakan Cinta Tanpa Mengira Luaran Dan Juga Fizikal Di Vietnam.
Kenapa admin berkata sedemikian? Cuba lihat percintaan antara Le Thanh Thao iaitu model Vietnam yang berusia 20 tahun serta mempunyai ketinggian 1.75 meter dan seorang pelakon lelaki juga berusia 20 tahun iaitu Kaydy Tran tetapi dengan ketinggian 1.20 meter. Kerana perbezaan mereka serta keserasian di dalam hubungan mereka, pasangan ini menjadi begitu terkenal di Vietnam. Mereka juga sering muat naik gambar mereka berdua di dalam laman sosial. 

34 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

lol

lynnda77 said... Best Blogger Tips

Pdulik apa pndek ke rndah ke,yg pnting kpla konek brfungsi...ni tnggi tegap tp btg konek lmbik.smnit je main dh pncut.bior bdn pndek tp main lma...x mcm anon abah kau yg bdn pndek,konek pndek,main 3 saat dh lembik...padan muka kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@lynnda77 oit lynda..msti bf ko main x smpi 3 saat dah pancut kan..ptt ko meroyan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hensem jugak laki tu walaupun die pendek....



(Nuck Juan)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Saya sebagai presiden Kesatuan Anon Tanah Melayu (KoTe) mengisyhtiharkan seluruh rakyat anon akan bercuti pada setiap hari kecuali hari Sabtu dan Ahad pada tahun 2014. Sekian. Harap maklum. Terima Kasih.

"MAJULAH KOTE UNTUK NEGARA"


-Presiden KoTe

lynnda77 said... Best Blogger Tips

Bf aku main lama...mcm ko lngsung x main sbb ko gay,ko jolok bntot mak ko je...hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

lynda77 adalah haiwan...ini kerana beliau masih belum berkahwin...Admin update cpt blog ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

lynnda77, sila jaga bahasa anda ketika memberi komen. Terima Kasih.

-Presiden KoTe

Anonymous said... Best Blogger Tips

untungla lelaki tu mmpunyai awek yg mnerima kekurangan dirinya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

comey nye laki die...

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuh best betul kalau buat posisi 69!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lynnda77 jolok bontot abah dia gune dildo..kahkahkah

nguyen said... Best Blogger Tips

celaka pnya org vietnam ada ke kucing dimasak sup

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 16:52 sila jaga bahasa anda. Terima Kasih.

-Presiden KoTe

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://awekseksis.tumblr.com/

Anonymous said... Best Blogger Tips

lelaki bercinta sama lelaki ke? asal muka cam laki?

Anonymous said... Best Blogger Tips

wei babi!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa anjing?

-presiden pepet

Anonymous said... Best Blogger Tips

President pepet vs president kote spe menang?

-president bontot

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kempen ludah muka presdnt kote bermula ari ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

harap si lelaki itu merupakan spesies "tripod", baru pompuan tu syok... if u know what i mean..

Anonymous said... Best Blogger Tips

wut da fuck u mean mothersucker?

-Nuck Juan Babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mana ada aku main lama.. Skejap jer pon.. Ayg pnya dh x sdap lah..bau masam kuat sangat lah..Sory syg.

Bf sbnar lynnda77

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tk boleh komen baik2 ke .mende la rmaje skang ni prangai mcm .... tk tau nak ckap . Pas tu gi ngate ciptaan tuhan .tuhan dah jdi dier mcm tu .tu keistimewaan dier.cube kolo korang yg jdi gitu .malu nk ngaku.

P/s: ksian kt blog ni dpt komen yg teruk dari pmbace.kolo korang nk komen pon jgn la smpai buruk kan blog ni .sian siape yg wat blog ni.
Sape nk mrh silekan nnti korang taula akibatnye .

Thank you.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lu sapa wa mau goyang????




-Presiden KoTe

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ya Allah, yang mengarahkan hati, arahkanlah hati-hati kami untuk taat kepadaMu, Ya Rabb yang membolak-balikkan hati, teguhkanlah hati kami pada agamaMu. amiin ya rabbal 'alamiin.. (doa ini adalah doa yg paling byk dibaca oleh nabi s.a.w)

muslimah hafizah: khas untuk anda semua

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 11:16 ialah seekor bangang bajet nerd mcm babi

-Presiden Takde KoTe

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kepala buto kau,Lyndda Martopo..
I'm back..
Abah kau pon erectile disfunction..
Untung ko lahir sbb kau anak tabung uji...
Puii...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Buto kau laa...
Abah kau kote pendek di dunia..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Abah kau..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cilakak btol la

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
Engko tu anjing...tak cukup mas kahwin nak cari pompuan,lady boy je nak kat ko..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous dia dah tukar jadi gay dh!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...