Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 6 October 2012

Horror : Inilah Mangsa Serangan Beruang Kutub Yang Terselamat (4 Gambar)


Seorang lelaki telah berkhemah seorang diri di satu kawasan. Ketika beliau sedang nyenyak tidur, tiba-tiba seekor beruang kutub melompat ke dalam khemahnya dan terus menyerang lelaki itu. Nasib lelaki itu baik kerana dia berjaya mencapai senapang dan terus menembak mati beruang itu. Jom kita tengok kesan serangan beruang kutub kat bawah ni..




p/s : Giler ah!!!! Nasib baik sempat tembak.. 

Sumber : Here

24 comments:

ginger said... Best Blogger Tips

eeewww...seram nya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

pembetulan ayat kt atas 2 admin...'nabi lelaki itu baik'='nasib lelaki itu baik'..=]

Anonymous said... Best Blogger Tips

nabi ke nasib?

......... said... Best Blogger Tips

BODOH KAH KAU DIATAS TU?? KAN ADMIN DAH TULIS TERANG2 KAT ATAS TU... " NASIB LELAKI ITU BAIK" BUKAN NYA NABI... TAU BACA KE?? NI MESTI SEKOLAH KAT ATAS POKOK....

Anonymous said... Best Blogger Tips

WEII BABI 20:24.MASA AWAI2 TD ADMIN TULIS NABI KOT..HANG BWU MSOK PAGE NIE DOK SNYAP LA BABI...MAK HANG MMANG ANAK HARAM..AQ CKAP BEBAIK HANG KATA AQ BODO...MMANG HANG BWU KUAQ DRI PNTAT KELDAI KOT...BODO PNYA ANON 20:24...BABI,LEMBU,BANGANG UNTUK ANON 20:24!!!

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

tenang-tenang...

Anonymous said... Best Blogger Tips

arghh... sakitnya tngk.. kaki berlubang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

rilek jangan gaduh2

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul tu anon 21:02.. aku pun nampak admin tulis nabi tadi.. pastu beruang kutub pun jadi beruang kutus.. tu masa awal2 tadi la.. aku pun komen jugak.. pastu admin padam komen aku.. sedih laa..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

kesiannya, tah boleh berfungsi lagi ke tak kaki berlubang macam tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

pergh ngeri beb.. nmpk je muke comey bear tu, tp ganas nk mampuih..

Anonymous said... Best Blogger Tips

woi anon2 sekelian,klau x bleh kena tegur,kutuk, maki hamun, x yah la ke blog ni, baik ko gi layan blog tadika kemas ke,blog motivasi ke lagi baguih.

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuh, boleh pakai lagi tak kaki tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha Admin tak baik tau main letak gambar mcm tu je. Actually gambar kaki tu tak ada pun dalam cerita ni. Gambar kaki tu admin rembat dekat google images. Come on lah Admin, jgn memperbodohkan orang ye?

Anonymous said... Best Blogger Tips

salah org tu gak.. sape soh x tau cita dok kata org bodoh.. kan dah kene makan dia... haha

AdminStressGiler said... Best Blogger Tips

@Anonymous sorry to say. gambar kat atas tu semua btol. sumber mane yg ko tengok? kalau pandai sgt, buat blog sendiri la. nah nak tgk sgt gmbr.. ade byk lagi gmbr..bkn setakat kaki je, kepala dia pun kne attack. tp aku tak letak. http://www.ultimatesportsmen.com/weird/polarbear.htm

Anonymous said... Best Blogger Tips

syabas admin stress giler. blog ni antara yg terbaik. teruskan usaha anda. jgn lemah smangat dgn komen2 buruk dari anon2 yg x guna. btw, sy anon yg berguna.

logik akal said... Best Blogger Tips

Jangan suke kutuk or memperbodohkan org coz nnty anda akan di perbodohlan... Nice blog yawww, g blaja lagi kpd anon2 yg noob

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku tak paham betul la perangai orang zaman sekarang.Sikit2 nak memaki hamun orang tak tentu pasal macam si anon 20:24 .Kau ni datang dari zaman batu eyh?Takder adat ke?Or kau tak guna otak sebelum cakap?

Anonymous said... Best Blogger Tips

wei ape da pasal kebodohan admin pun korg nak bgaduh btpe..

Anonymous said... Best Blogger Tips

lain kali google image dulu baru nk ckp bukan2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lenkali belajar ngaji dulu sebelum cari salah orang lain walau sekecil kuman, kita di ajar cuma untuk menegur..stakat tegur elok2 bape kudrat la sgt kan..ni sampai nk memaki hamun macam orang xad ilmu langsung nape ni?..ke memang xad ilmu?..

Anonymous said... Best Blogger Tips

TAH EH SALAH ORANG NAMPAK .. BAGUS BLOG NIE TERUSKAN USAHA ADMIN BLOG AKU STRESS GILER.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Slam,Apa yg kita ckap ngan orng sbnarnya adalah doa kita pada orng tu..tapi klu yg kita ckap tu x elok Allah akan kembalikan pada yg tuan punya mulut tu...ada FAHAM kah??? Berhati2 lah semasa mbri komen yeee...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...