Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 6 October 2012

Artis : Janet Jackson Telah Memeluk Islam? (2 Gambar)


PENYANYI yang juga bintang pop Amerika Syarikat, Janet Jackson kini menjadi sensasi. Jackson dikhabarkan sudah bersiap sedia untuk berkahwin dengan calon suaminya, seorang jutawan Timur Tengah, Wissam al-Mana.

Media Showbizspy, melaporkan pada Isnin 1 Okt kelmarin menyebutkan bahawa pernikahan Janet dengan Wissam akan menelan dana hingga 20 juta dolar atau kira-kira RM60 juta. Menurut sumber perkahwinan itu akan menjadi ‘ terbesar sepanjang sejarah.’

“Mereka telah merancang pernikahan pada tahun 2013, namun waktu tepatnya masih difikirkan,” kata salah satu sumber.

Janet dan Wissam akan menjemput 500 orang tetamu. Wissam juga akan memberikan jam tangan Rolex sebagai cenderahati untuk para tetamu. Kini menjadi isu mengejutkan, apabila Janet telah masuk Islam, mengikuti agama yang dianut Wissam.

Majalah Mediatakeout, Ahad 30 Sept menunjukkan gambar Janet memakai tudung yang menutup aurat semasa berada di Miami, Florida. Tabloid gosip National Enquirer mengumumkan Janet kini sudah positif menganut agama Islam dengan tajuk “Janet Jackson’s Secret Muslim Life: Inside Her Bizarre World“.

Sebenarnya, Islam bukan agama yang asing bagi keluarga Jackson. Abang Janet, Jermaine diketahui adalah seorang Muslim. Begitu juga Michael Jackson yang dikatakan menganut Islam, meskipun hingga kini misteri kematiannya masih lagi diperbahas.


Sumber : Here

14 comments:

monkey king said... Best Blogger Tips

waahhhhhh...... 1st

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

alhadulillah bagus la... harap janet jackson x seksi lagi cam dulu

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

Woahhh, dari glamourous world superstar bertukar kepada hamba seks seorang jutawan Arab.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hamba seks ape bodo. kan dia kawin tu. sah la tu.

kdg2 tak tau btul ke dia ikhlas peluk islam atau hanya semata2 kawwhin, tp doa2 kan lah supaya makin sempurna islam dia.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fikri memang bodoh..die peluk islam ko kate mcm tu.ko memang gile seks punye jenis..bodo..memang bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

tudung yg menutup aurat?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sempat provoke lagi tu "...she could be one of four wifes..."

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang gler si budak fikri ni.. hamba seks abah ko..kwin kn,hamba seks kejadahnye..

Anonymous said... Best Blogger Tips

komen fikri boleh menyebabkan org berfikir islam menjadikan isteri sbg hamba seks... tolong berfikir sebelum komen... semoga fikri berubah ke arah lebih baik. tq

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu dia bile nak luahkan sesuatu tanpa berfikir panjang...terus jump to negative conclusion...rasenye si fikri ni terlalu bijak pandai dari orang lain...semoga Allah tunjukkan jalan yang lurus pd fikrifadzil

Anonymous said... Best Blogger Tips

MUNGKIN MAK DIA TU YANG JADI HAMBA SEKS.....PANAS JEE......BUKAN MARAH...nasihat

Nurul said... Best Blogger Tips

Kesian.. silap2 bini dia pun jd hamba seks dia.. aihhh masalah betul si fikri tu..

orang putih sedap je nak provok konon2 salah boleh jd salah seorang dr 4 bini .. ngeng.. dah orang tu mampu.. nak berbini lebih dr 1 tu hal dia lah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

doakan jelah...ni nak bising lak!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

eleh..itu pon 4 je kuotanye..daripada ko 2 orang kafir lg kafirun sampai berbelas-2!!ada lg yg duduk serumah sampai ada anak-2,banyak lak tu..tapi x khahwin-2 gak..mana lg elok?!!sudah tentu agama islam..lgpon dia mampu!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...