Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 5 October 2012

Cute : [Video] Bayi Ini Hanya Akan Makan Apabila Dengar Lagu Gangnam Style


Seorang bayi lelaki di Utara London akan menolak untuk makan melainkan ibu bapanya memainkan lagu "Gangnam Style".

Dalam sebuah video yang dimuat naik di YouTube, Benjamin yang berusia 10 bulan akan memusing-musing dan mengerakkan badan nya di atas kerusi bayi sambil bapanya, Andrew Tsai cuba untuk menyuapnya makanan.

Hanya apabila bapanya mematikan lagu 'Gangnam Style' tersebut, baru lah Benjamin duduk dan makan dengan senyap.

"Saya benar-benar kagum tentang bagaimana ia berkesan untuk menenangkan nya", kata Tsai.

Bapa kepada Benjamin itu percaya lagu tersebut telah menutup beberapa "proses otak yang lebih tinggi" dan menyebabkan bayi itu untuk menerima "apa sahaja yang diletakkan di hadapan mulutnya".


Sumber : here

8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

lolllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Anonymous said... Best Blogger Tips

mengada punya budak!! kalau dapat kat aku memang tak makan nestum dia ni.. dapat makan penyepak.. apalah yang minat sangat kat kpop tu.. fuck off kpop!! fuck off gangnam!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

heyyyy sexy lady......... ngap ngap ngap sdpnya mkn....

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

maksudnya lagu tu membuatkan pendengarnya jadi lebih bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak ni dah besar mesti gersang lebih...asyik tengok video awek sexy jer

Anonymous said... Best Blogger Tips

die cume berminat ngan music jaa... kebiasaan bg budak2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bukan sbb gangnam lah..budak mmg minat pada bunyi dan gambar..benda yg boleh tarik perhatian die...jgn lah sampai nak sepak budak...xde sifat sayang pd kanak2 mcm ni lah...tengok lah ko jd parents satu hari nanti...

Anonymous said... Best Blogger Tips

to anon 00:48...
mak n bapak ko bg penyepak kat ko kot tu yang bengap mcm ni.. cian kat mak bapak ko dpt anak yang nk makan penepak je.. puuuuuiiii..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...