Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 5 October 2012

Serius : Tempat Tidur Paramugari/a Semasa Penerbangan Jauh (8 Gambar)

Tempat Tidur Paramugari/a Semasa Penerbangan Jauh.
Takkan mereka tidur di atas bangku, jadi bilik sebegini disediakan untuk mereka. 

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

woi 1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangga la....

nama saya markonah said... Best Blogger Tips

aloo gmbr last tu..kasihan beliau
aku kalo cukup tggi dh mintak dh ni jadi pramugari
tp bantut plak
wakaka
tp lawa la design dia.kreatif.save ruang

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nie namanya crewbunk. Klu nak tau. Utk long hall. Kokpit crew ngan inflght service manager je selalu akan gune.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku cukup fuck ngan bdk2 pramugara ni..sllu naik AIRASIA mamat2 ni muka dh ler berlagak..mcm ler ensem sgt pon..ala takat kerja rupe pelayan udah ler..puih..

izmmy mohd said... Best Blogger Tips

hai markonah leh i kenal u x?

Anonymous said... Best Blogger Tips

klau dah ngantuk,mane2 pon bleh lelap

Anonymous said... Best Blogger Tips

best keje nie, tapi kena tahan mental, kalau tak, memang tak tahan lama punya. Pasal karenah penumpang yang kekadang menguji kesabaran. Sambil bekerja boleh juga melancong. Gaji pun lebat juga, Kalau nak rasa gaji starting RM 2,000 mari join, kalau nak lebih masuk Singapore Airlines ataupun Brunei.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Smbil tidoq smbil Ngentot!

Anonymous said... Best Blogger Tips

saya tak pernah ada tatu-amanda imani

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

boleh la buat video pramugari terlampau kat tempat tido tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fapfapfapfapfapfapfapfapfapfap

Anonymous said... Best Blogger Tips

lau leh sumbat kote lam pic awek last tu kn best..hahaha..sedar2 air liur basi kale putih..

Anonymous said... Best Blogger Tips

markonah i want to fuck ur nice pussy!!!plzz give it to me dear!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mengarot lah korang ni...btw,pic yg pertam 2 mmg nice..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...