Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 10 November 2011

OMG : Anda Percaya Wanita Ini Berumur 43 Tahun? (13 Gambar)


Amacam..Percaya tak? Memang betul beb.. Awek ni berumur 43 Tahun!! Mungkin patut digelar makcik kot.. Hehe.. MAsako Mizutani ni seorang model dari Jepun dan mempunyai seorang anak yang berumur 20 tahun. Mesti anak dia cun jugak macam mak dia..tu pun kalau anak dia pompuan.. Hehe.. 













Tengok video dia pulak.. Hehe..


Sumber : AT

22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

MEMANG STRESS!!!!

hz adam said... Best Blogger Tips

percaya!
di sebabkan surgery ,keh3

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau 29 tahun lagi masih aku caya or late twenties dia... lagi masih aku caya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hz adam:
tak... org jepun tak gunakan surgery plastic or silicon cam org kat US. mereka ada product yg boleh membuat perempuan begitu cantik. Jiran aku asyik ulang alik malaysia ke jepun bli ubat2an dia.. and rupa dia cm org 20+ sedangkan umur dia 50 tahun cmtu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

untungnya laki dia.......pergh///nak cari bini kat sanala....

liya alia said... Best Blogger Tips

ini betul ka weh. susah nak pecaya. ka dia buat pembedahan plastik nih ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada baca faka aritu, dia ni wat penjgaan untuk muka dia 5 jam sehari...dats hy la muka masih cantik lg walaupun dh berumur...

charkuoi said... Best Blogger Tips

dekat klinik tmpat aku keja ada nurse yg umur 40 tapi nmpk mcm 20 tahun... anak 3 dah tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

waaaaaaaaaaaa...tabik aaa...tp kan ada certain2 artis(cthnye), umur belas2 pun da nampak mcm akhir 20-an..tu ape cer?

Anonymous said... Best Blogger Tips

da monopous blom nihhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

x caya..nie awek..bukan makcik..HAHAHAHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

AKU STRESS GILER!!!!!

minoari89 said... Best Blogger Tips

dia ckp..dia x bt keje umah..laki dia bt sume..patah kuku ni..tiap2 ari bt rawatan muka..3 bln sekali bt plastik surgery..bla..bla..2 la cun neh..

Anna said... Best Blogger Tips

ala..jepun..tak heran la. kalo cuaca msia ni mcm kat jepun mesti org2 sni pn cantik2 gak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat mesia pon ade pe.. rozita che wan, ella, normala samsudin... betul x?

Anonymous said... Best Blogger Tips

wah ceehh logi codap ni kalo kurik2 cipap ni aunty..hheee..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalah rozita che wan,,,muke minah jepon xde la nmpk plastik mcm rozita,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

jamu mak dara pn kalah cmni..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

plastik nie!

latifahusaini said... Best Blogger Tips

my mum 42 cantik je tengok. she's the awet muda one. omg i'm proud of her <3

Anonymous said... Best Blogger Tips

cube tak makeup, tak pkai foundation, lebam gak bwh mate tue..try ler tunjuk gmbr tak makeup die plk

Anonymous said... Best Blogger Tips

still nmpk tua -.-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...