Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 6 November 2011

Cool : [Video] Periuk Steamboat Terbesar Dunia Di China Seluas Kolam Renang


Di Chongqing, China, rekod dunia untuk periuk steamboat atau 'hotpot' telah sekali lagi dinobatkan pada Chongqing International Food Festival. Dengan ukuran 33 kaki dalam diameter, tiga kaki dalam ianya telah mencipta rekod baru. Periuk ini dihasilkan dalam bentuk Yin-Yang dan diisi dengan dua jenis sup. Untuk Festival ini, periuk ini mampu untuk menampung makanan untuk ribuan orang yang datang dan makanan ditaja oleh Dezhuang Restaurant.
p/s: tapi risau juga makan bersama, takut tercampur air liur atau mana tahu ada yang meludah.

6 comments:

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

woah ! puas ati aku gni !

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau dapat mcm gini kan bagus....nak makan puas2....

Anonymous said... Best Blogger Tips

da puas mkn brenang ramai2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

puas apenye...tak basuh...berkarat dlm tu...uwek!!

brat2104 said... Best Blogger Tips

membazir.. bhgn tgh tu xkn digunakan pun

Anonymous said... Best Blogger Tips

Woow..makan steamboat memang sedap..rebus lepas tu makan..best

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...