Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 14 September 2011

OMG : Penyanyi Shang Wenjie, "Lady Gaga" Versi China (10 Photos)

Shang Wenjie telah dilahirkan pada 22 Disember 1982 di Shanghai. Dia merupakan  juara program realiti Super Voice Girl musim ketiga pada tahun 2006. Pada masa tersebut, penampilannya sangat elok dipandang oleh semua orang. Tetapi, Penyanyi yang mengambil major French di Universiti Fudan Shanghai ini mula menampilkan fesyen yang pelik seolah-olah terpengaruh oleh Lady Gaga. Mereka di China menyatakan, dia digelar begitu bukan untuk menyanjung namanya tetapi sebagai satu kenyataan yang fesyennya tak sesuai. Korang tengok sendiri dan apa pendapat korang. Dia ini dah cantik tetapi penampilannya membuatnya agak pelik. :-)

divasia

2 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hhaha....boleh blaaaaaaaa

kak bedah said... Best Blogger Tips

lady gaga tu couture, ni PELIK

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...