Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 11 September 2011

OMG : Sekiranya Dunia Ini Dikuasai Oleh Wanita (9 Photos For Ladies)

Apa akan terjadi sekiranya dunia ini dikuasai sepenuhnya oleh Wanita? Wanita jadi Presiden atau Perdana Menteri semua negara, Jutawan semua wanita dan semua lain-lain. Memang lelaki akan hidup sengsara dan sakit mata melihat kaler Merah Jambu!!


arena

20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bersyukur aku dunia xjadi cmmni..buruk 2l kalo d kuasai oleh wanita..haha

Cik Saba said... Best Blogger Tips

adeh..x suma pompuan suka pink la..haha..but nice entry..and part bowling lane tu mmg superb...x sggup aku nak men,..bunga2 kat tepi tu lawa2..hahahaha

Trauma said... Best Blogger Tips

hehehe... rasanya bukan pompuan kot,,, tapi kalau nyah yg kuasai dunia huhuhu macam ni lah jadinya

impreZZ said... Best Blogger Tips

terbaik....

L said... Best Blogger Tips

saye benci pink, benci sangat

Sheeda Salleh said... Best Blogger Tips

ni hanya akan jadi kalau semua 'lelaki jadi pompuan' yang takluk dunia.. hehehe..

pro said... Best Blogger Tips

stress..... ... ..

[18sx]GIla!! [gambar] doktor **go* pesakit yang tidak sedarkan diri


Melukis menggunakan ANU

China gunakan pekerja CANTIK untuk Bank Sperma

Fiza said... Best Blogger Tips

Ehh sial lah puihhh~ XD hahahha

normala_ali said... Best Blogger Tips

nice entry.. heheh tp cam xsesuai jia kan. :)

Red Rosse said... Best Blogger Tips

stesen miyak tlalu jmbu dorr...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcmana plakz law dunia ne dikuasai ole laki2 ? :)

ini aku dan selamanya aku... said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

aku gi planet marikh dlu ah *chiao*

Anonymous said... Best Blogger Tips

press any key..hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha xsemua pempuan suka pink...ni kebanyakkan jadi kepada pempuan tiruan hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

dekat parking yg aku xtahan tuh..mmg pun..hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

suke mouse tu..hihi

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn semue pempuan suke pink maa, tp yg 'perempuan wannabe' konpom suke gile pink...tp ak suke petrol pam tu...dr jauh dh leh nmpk....n nmpk bersih...

✿ Milly Molly ✿ said... Best Blogger Tips

haha. cantek la kalau world ni di pegang oleh wanita! lain dr yg lain ;P

i love the gun most! ^^

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku selaku perempuan mmg suke bab car park besa2 tu..hahaa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...