Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 13 September 2011

Gosip : Pelakon Awan Dania 2, Qila Wan Hisham yang terlampau Bersosial (7 Photos NSFW)

Kalau yang pernah tengok Awan Dania 2 mesti kenal sangat dengan pelakon wanita ini, Qila Wan Hisham. Gambarnya yang terlampau sosial telah tersebut luas. Ini sengaja cari populariti atau terlampau sayang? Kalau sayang baru nikah terus. :-)




ohartis

18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm pelacur...

haris said... Best Blogger Tips

kes brg ilang lah ni. kene curik ke pe.terus dapat kat org yang xsepatutnya. xpon pakwe die yang sebarkan..oppsss...dang3!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bertaubatlah.. kembali ke pangkal jalan

Pen Dakwat Basah said... Best Blogger Tips

no credit to oh artis???hahaha

AdminStressGiler said... Best Blogger Tips

@AzRiN

bro bawah tu.. tgk betul2 warna kuning :-)

Kipas said... Best Blogger Tips

admin mbuka aib org ea??huhu..sukenyee

Ohihihohohi said... Best Blogger Tips

panas ..oh..

Besarnya Payudara Baby Ni!

[Video]Beginilah jadinya bila lelaki terlalu percayakan wanita yang seksi dan cantik

[Video]Cara Transform Jaket Jadi Baby Carrier

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm lain je muka dlm pic tu.... btul ke ni @ nak fitnah org je...eiiii lain btul la muka die cuba tgk btl2

Anonymous said... Best Blogger Tips

jerawat beratur

Anonymous said... Best Blogger Tips

lain ape nye...tgk mate die, sama...xmakeup mmg la nmpk lain skit...

Anonymous said... Best Blogger Tips

jerawat cam garisan khatulistiwa....(kata kwan ku)

Ohihihohohi said... Best Blogger Tips

gila vavi


OmG:! Sapa la nak yang cium perempuan ni?

GIla!! [gambar] doktor rogol pesakit yang tidak sedarkan diri

Cara Paling Pelik Perempuan Ini Meraikan HariJadi

Anis Anisa said... Best Blogger Tips

masalah betul la artish sekrg ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

cilake.. ban terus this broken idol..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pompuan2 camni kalau jumpa kat tepi jln pun bole diajak free nih...bestnya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku tgk gambar agenda cium2 tu mcm gambar lama before jadi artis kot.. muka before berjerawat, dah jadi artis muka bersih.. cantik memang cantik single tapi tak dara lagi.. harap2 dia bertaubat lah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

poyong siot power 2

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa tindakan JAIS? xnak wat pa2 ke? hu2

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...