Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 15 September 2011

WTF : [Video] Pekerja dirakam Mendera seekor beruang di Shanghai


Seorang pengunjung di Shanghai Wildlife Park yang terdengar bunyi bising di sebuah bangunan terkejut melihat dua orang pekerja tengah memdera anak beruang. Dia sempat merakam perbuatan yang WTF itu. Seorang pekerja tengah memegang paip besi seolah baru selesai memukul beruang tersebut dan seorang lagi dirakam menyepak dan membaling anak beruang tersebut. Selepas mengetahui mereka tengah dirakam, seorang pekerja membaling paip besi ke arah pengunjung tersebut. Shanghai Wildlife Park kemudiannya menyatakan yang mereka bukan zoo jadi mereka tidak dikongkong oleh sebarang peraturan mereka berhak membuat demikian untuk persembahan. Apa pendapat anda? 

4 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Diaorang berdua tu sakit mental, binatang yang tak bersalah pun dibelasah.

Lam A'Aini said... Best Blogger Tips

ee . . .teroknya diorang nih . . kalau nak ajar haiwan pun bukan dengan caran nih ! . .
nanti diorang akan dapat balasan yang setimpal dengan apa yang diorang lakukan sekarang . .

minoari89 said... Best Blogger Tips

ala mak beruang tu x nampak lg la...lpas neh tau la nasib diorang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi punye cine . . kalau aku , aku amik balik batang paip tu toreh muke die bodoh punye cine tue

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...