Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 17 September 2011

WTF : [Video NSFW] Kenapa Gadis Cantik Boleh Terpikat dengan Lelaki ini?

Cerita mengenai kisah seorang gadis cantik ini dengan seorang lelaki yang kurang dari segi rupanya telah menggegarkan forum utama di China. Semua orang tanya kenapa gadis cantik ini boleh terpikat dengan lelaki yang mereka gelar "Beast" kerana saiznya yang agak besar. Mereka panggil pasangan ini "Beauty and the Beast" Mungkin dia kaya? hatinya baik? Apa pendapat anda? Jawapannya dalam video selepas semua gambar ini. 



Cantik tak gadis ini? Apa yang buat dia suka dengan lelaki "Beast" ini? Jawapannya..


26 comments:

AliaTajol ♥ said... Best Blogger Tips

Weh ! gile kuat die punye tu T-T

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha

IZZAT MIRZA FIRDAUS said... Best Blogger Tips

giler ko..bapak kuat the cock of him...perghh...

Unknown said... Best Blogger Tips

gila...patut lah pompuan tu cair cam aiskrim

cyAh pUnyErrr said... Best Blogger Tips

hah!!!!gilaaaaaaaaaaa...hahahha...lwak pon ada...
stresssssss3....

Unknown said... Best Blogger Tips

mati pompuan 2 satgi kalu kuat cm 2......

Anonymous said... Best Blogger Tips

aliasafiQ suke la tu klu kuat cmtu kn...hihi

Fariz Razali said... Best Blogger Tips

no wonder... hehehe...

Ohihihohohi said... Best Blogger Tips

gila

Kura2 dengan Kaki Roda [Pic+Video]

Cara Paling Pelik Perempuan Ini Meraikan HariJadi

China gunakan pekerja CANTIK untuk Bank Sperma

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape ke bangang

Unknown said... Best Blogger Tips

vavi..

izzie izzam said... Best Blogger Tips

ntah pape arr.terpikat cre cum tuh..buduh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aneh2...hahahha

Anonymous said... Best Blogger Tips

pelik la selera perempuan tu....

Ohihihohohi said... Best Blogger Tips

gagah or..


OmG:! Sapa la nak yang cium perempuan ni?

GIla!! [gambar] doktor rogol pesakit yang tidak sedarkan diri

Cara Paling Pelik Perempuan Ini Meraikan HariJadi

Anonymous said... Best Blogger Tips

korg ni...tu pun nk percaya ka..nmpak sgt tipu..adoi...

mirlme said... Best Blogger Tips

bapok kuat dia nyer...kena tuntut ilmu ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

woi gle ah awawaw

WanTeD said... Best Blogger Tips

bikin tkot... gilerrr...

Anonymous said... Best Blogger Tips

itu baru nye... THE BEAST!! RAWR~ hahaha
aku nak training kasi power sama saya punya joystick! hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

untunglahhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

yeahh!!! nak try gak nti!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

cant see the video

Anonymous said... Best Blogger Tips

OMG.....WTH...perlu ke mcm tu????
x phm la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha.... betulkah girl suka 'gun' yg keras gile babi mcm tu??

Anonymous said... Best Blogger Tips

esok bila si laki ni mabuk dan berang...pompuan ni plak kena hentak pakai anu dia. ngeri duhh..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...