Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 9 August 2011

Cool : Pemain Bola Sepak Antarabangsa Terkenal yang Berpuasa (16 Photos)

Mesti ramai peminat bola sepak sini. Ini adalah antara pemain beragama Islam yang telah mencipta nama dalam dunia bola sepak dan mereka juga berpuasa walaupun musim bola sepak telah bermula :-)) Jadi bersukan bukan satu alasan untuk tidak berpuasa. 

Benzema - Real Madrid
Kanoute - Sevilla
Kolo Toure - Man City
Ribery -Bayern Munich
Kalou - Chelsea
Anelka - Chelsea
Samir Nasri - Arsenal
Yaya Toure - Man City
Abidal - Barcelona

Tambahan Player : 
Sagna - Arsenal






Diarra - Real Madrid
Zidane- Bekas Perancis

Khedira - Real Madrid
Chamakh - Arsenal
Mesut Oezil - Real Madrid


27 comments:

Syahmi Izzat said... Best Blogger Tips

perghh bagga nye...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yeke Eboue puasa ? dia bukan Islam..saya tahu sebab saya peminat Arsenal

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

@Anonymous

bukan tak nak mengalah la tapi kalau ko google " Eboue is a Muslim?" mmg banyak fakta yang boleh bagitau dia mmg Islam. Sorry bukan nak lawan sbb ko peminat Arsenal :-)) http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20071201114829AAKU3vF

Anonymous said... Best Blogger Tips

pas2

mOhD hAfiz said... Best Blogger Tips

org men bola pon pose... kita yg x buat pape klu xpose x tau la..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://wiki.answers.com/Q/What_religion_is_Emmanuel_Eboue
eboue catholic laaa...

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

@Anonymous

Oh minta maaf kalau salah sebab ada link kata dia Muslim ada kata dia Christian. Tapi rasanya di Christian tapi belajar di devout Muslim School. Maaf Kami akan ganti dengan player lain pula..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cmne ngan chamakh?...muslim kew tidak?

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

@Anonymous

Ye thanks..dlm arsenal satu lagi Islam - Sagna

Anonymous said... Best Blogger Tips

asal bole je admin.. Ibrahimovic da sah2 tatu pnh kt lgn.. Karim benzema pn bkn muslim.. Chamakh??.. Yg muslim ad lg 1.. Chicharito@hernandez..

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

@Anonymous

Bro, Chicharito Catholic la :-)) dan cek sah Bemzema itu Muslim .. dia Muslim-Algeria..sama macm Zidane.:-)) thx for the info.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana ko tau sume kt atas ni puasa? kalau dia Islam pun x semestinya dia puasa, kalau dah faymes.
solat cukup 5 waktu ke tak tau la, ni nak puasa lak. Org melayu sendiri ramai mana x puasa?

Matnez Khai said... Best Blogger Tips

sah2 ada fkta salah. sbb ak pernah baca zidane not practicing Islam...wlapon dia islam...cm adik beradik toure 2 ye r....sstgh mmg islam tp bkn lah fkta skiranya mereka xngaku. sorg2 player muslim yg puasa mereka ngku puasa (cm adk bradik toure)...n ibrahimovich bkn islam wlpon bapak dia bosnia. jgn tertipu ngn nama n appearance :) peace !

Anonymous said... Best Blogger Tips

rasanya penah baca dulu, samir nasri kata dia susah nak puasa sbb kena main bola, latihan lagi. cam org keja berat la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan samir nasri dah murtad ke.

adamainaa.com said... Best Blogger Tips

ibrahimovic islam? confiused~

berita sengsasi said... Best Blogger Tips

anelka sah2 mengatakan dia x puasa walaupun dia islam..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cuba bg fkta samir nasri islam,,sb aku peminat dye ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Authors Yang Stress

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Authors Yang Stress aku Anonymous peminat Arsenal tu, jgn nk sindir aku sbb aku ckp aku peminat Arsenal..aku ckp camtu sbb tiap kali aku tgok Eboue masuk padang, die buat cross kat muka die seperti org kristian yg lain..so die kristian..stakat ko google..fakta tu sume blum tentu betul..lagi satu gambar sagna yang ko taruk, sebelah kiri tu gallas bukan sagna dan die bukan Islam..adoi,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

ho.....
biar la dia puasa ke x puasa,asalkan kite puasa pnuh.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

samir nasri born as a muslim but never really practice being a muslim. Same as Zidane. Anelka is a muslim because he married to a muslim women.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalou bukan islam la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang sume bt pe nk kalut sangat ngan diorang ni kt malaysia ni islam dalam ic jer.... tp da byk murtad...minum arak la sex bebas la...da la xyah nk kalut ngn bende ni lagho(sia2) je sume ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

klau puasa pn time xde match je.. yg aku tau muntari je yg puasa full (dulu ade dlm news).. eh, kt tepi sagna tu gmbar gallas.. dia islam ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn dh kecoh ke benzema ngn ribery penah layan pelacur bawah umur kt perancis..diorg siap ngaku lg..siap wat statement diorg xtau yg pelacur tu bwh umur..mahkamah pn dh gugurkn kes tu..the point is diorg ngaku yg diorg wat menda tu..so kalo stakat pose, ap de hal...

Anonymous said... Best Blogger Tips

korg ni kepo2..mcm la korg ni pose dgn btol..dok sebok dgn pose org laen...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...