Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 19 July 2011

WTF : [Video][18SG] Taliban Membunuh 16 Orang Polis Pakistan (19/7/2011)

Sebuah video telah tersebar luas oleh Taliban semalam yang menunjukkan mereka menembak 16 orang polis Pakistan yang tidak bersalah. Semua polis ini disuruh untuk melihat siapa yang akan menembak mereka dengan tangan diikat di belakang. Polis ini ditahan ketika cuba menyelamatkan kawasan mereka daripada Taliban. Taliban menyatakan yang mereka patut mati kerana mereka adalah "MUSUH KEPADA ISLAM". Adakah Taliban sendiri yang patut menjadi musuh kerana membunuh orang sesuka hati seperti mereka adalah tuhan . Hidup Mati polis ini bukan di tentukan oleh mereka. Kasihan melihat polis yang cuba mempertahankan tempat mereka dibunuh dengan senangnya. Mereka juga tidak dibenarkan untuk bising ketika dibunuh walaupun sakit dan darah menitis. Tetapi kita tak dapat judge dari sebelah pihak. Kita tidak tau berita sebenar. Mungkin informasi ini sudah diputar belit.. Kami hanya sekadar share. it's up to your judgement.. 

Ingat video ini 18SG


Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :

8 comments:

Goblogz said... Best Blogger Tips

bodoh taliban ni, menyirap darah aku

Zul said... Best Blogger Tips

Yang kne bunuh ni adalah orang taliban...video ni telah diputar belitkan...yang membunuh ni adalah askar upahan america sendiri (kambing hitam) dan mereka ni telah disogok dengan wang..jangan percaya pada LIVELEAK ia adalah salah satu proksi Yahudi untk mengelirukan org awam...

Anonymous said... Best Blogger Tips

meka suma syahid.... :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

org islam xkan tembak lg org yg dh mati..cbe tgk vid2 ttg taliban sblm ni..mna ade sekejam ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh g percaya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kesian, diaorang yang kena tembak tu, kalau salah pun, tak patut tembak bertubi-tubi.

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn salahkan mereka salahkan pemimpin ISLAM yg bersetongkol dgn NATO

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang pemimpin islam skrang terlalu lemah dan penakut. inilah akibatnya kalau silap memilih,kesian....pemimpin skrang memang terlalu lemah, xde ciri pemimpin islam zaman khalifah dulu2..sungguh mengecewakan....dunia yang sementara dikejar-kejar.....syurga yang menanti..ditinggalkan.....mudah-mudahan,pemimpin islam sedunia dikurniakan cahaya hidayah,selamatkan umat islam...selamatkan umat Nabi Muhammad S.A.W

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...