Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 10 December 2013

Serius : Lelaki Mencuri Seekor Burung Dari Taman Awam (7 Gambar)

Lelaki Mencuri Seekor Burung Dari Taman Awam.
Dia bagi burung ini makan dan lepas tu terus tangkap seekor untuk dimasukkan ke dalam guni kecil. Apakah motif sebenarnya? Nak bawa baik masak?

20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak masak lemak cili api...

Nùçk Juän said... Best Blogger Tips

die nk berjimak dgn burung tu kot...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ak tahu siapa kau..kau dulu x macam nie..dulu perangai kau baik jea..ak suka dgn perangai kau yg dulu x suka mncarut....tQ penah tolong ak dulu..

~Kuantan~

Presiden Kesatuan Anon Tanah Melayu said... Best Blogger Tips

Fauzi suka berjimak dengan burung ea??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi ko ni total lost ke. smpai burg pun ko nk setubuh. Rosak fauzi@nuckjuan.

-org kuantan piorle

Anonymous said... Best Blogger Tips

btl ke nama dia fauzi? tgk IC

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi adalah sampah kpd masyarakat.

Isteri gersang

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??

Anonymous said... Best Blogger Tips

tongong btul post ni!
gambar yg tu penpuan la bangang ! bukan lelaki!
Nuck babi

-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

yala.. bontot anon!!

-ameba tetek mak engkau!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

nampak sangat bukan ameba yg tulis... kehkehkeh..kami x bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau ameba yg tulis pun bukan kau tau lahanat!
cam bangang staement babi atas ni!

-Nuck Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ameba adalah nuck juan. Jgn tpedaya....nuck juan atau name sbenar dia fauzi arman mpunyai name pglan len iatu ameba msa skolah mengah di kuantan...

-kuantan piorle

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

Anda sebenarnya pengidap penyakit kelamin iaitu puki anda menyerupai puki babi dlm bahasa scientificnya (Pigpussysamenous)....Penyakit ini sungguh berbahaya kerana boleh.berubah menjadi haiwan berkenaan sekiranya tidak dirawat....


-Dr Hj Fauzi Ahmed Juan

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda meraisai telapak kaki di muka anda

Anonymous said... Best Blogger Tips

nama lahanat ni Fauzi? cam puki je !
bapak kau menutoh tiang letriik time banjir sbb tu mulut kau mcm babi!

-Adnan bin Abd Kasim

Anonymous said... Best Blogger Tips

laki pakai legging? kepala bapak kau

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat kampung admin lelaki pakai pad tiap bulan... apa ada kesah?

-admin tak pakai pad

Anonymous said... Best Blogger Tips

Diorang tu sebenarnya nak seludup burung tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pukimak punye name panggilan AMEBA bangang sekali kotey mak engkau!
-ameba tetek mak engkau!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...