Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 10 December 2013

WTF : Ahli Kartel Mexico Muat Naik Gambar Dirinya Dan Keluarga Yang #Badass (8 Gambar)

Ahli Kartel Mexico Muat Naik Gambar Dirinya Dan Keluarga Yang #Badass.
Mereka bermain dengan senjata api dan hidup dalam kegembiraan. Yang tak boleh belah, budak kecil pun terlibat sama. Gambar ini dimuat naik ke dalam Facebook. 

25 comments:

lynnda77 said... Best Blogger Tips

Muka sbjik2 mcm Nuck Juan,Presiden Kote and anon abah kau...muka jnis bangla jual dadah!

Nùçk Juän said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Nùçk Juän said... Best Blogger Tips

yela, x mcm lynnda77, muka mcm tapir minta kaki...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kaya woo edar dadah ni, sehari dapat RM 620

Anonymous said... Best Blogger Tips

620 je?aku dpt lebih lg,bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

lynda77 seekor cipantat!!!

-pencacai Nuck Juan-

Presiden Kesatuan Anon Tanah Melayu said... Best Blogger Tips

Lynda77 ni mak ko ke Fauzi??

Nùçk Juän said... Best Blogger Tips

x lah...die mak kau

Presiden Kesatuan Anon Tanah Melayu said... Best Blogger Tips

Mak kau suka isap kote bangla kan Fauzi??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Paling kurang pn kote bangla lg besar dr kote melayu.kote melayu cm cencorot je upenye.

Isteri gersang

Anonymous said... Best Blogger Tips

mak ko ngn mak die same gile kote bangla...ntah2 ko pon same gile kote mcm mak ko,walaupun kote ko besar batang mancis...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nmpk sgt budak bwh umur korg ni, komen mcm bodoh je
-anondewasa

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anondewasa kah yg mak die main dhn bangla.tentu muka dia ada kacukan banglasia

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??

Anonymous said... Best Blogger Tips

nuck juan = fauzi?
kah3 nama ta bley blah!
kepala bapak kau tgh mereng time bagi nama ni kut!
anak beranak lahanat!

-lynnda77, lynnda78 dan lynnda79

Anonymous said... Best Blogger Tips

Name sbenar dia fauzi arman .name cm bpuk je.nuck juan@fauzi arman=ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

fauzi arman? kah2! mcm nama sepupu babi!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nama fauzi arman dpilih sb dlu abah dia ada skandl juboq ngn seseorang jantan area temerloh.....mgenang kmbali cinta thalang mereka nama bekas kekashnya dpilih....nuck juan@fauzi arman....abah dia gay n dh pulis lpas brubat ngn bomoh midun kt lipis....tpi xsangka nuck juan adalah ameba...

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

kah3...Anon 22:26, 09:29, 22:59 dan 13:30 sebenarnya jealous dgn kesempurnaan yg beta miliki sebagai seorang manusia, tidak dinafikan mereka jealous disebabkan mereka adalah babi2 yg beta sendiri pun x tau nk ckp bertapa lahanatnya mereka disisi beta....marilah kita sama2 berdoa kepada tuhan agar mereka ditempatkan di tempat haiwan yg beriman...

Anonymous said... Best Blogger Tips

fauzi babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bukan beta tapi batak

Anonymous said... Best Blogger Tips

Isteri gersang adalah mak kpd lynnda77..ank branak sangapkn kote bangla..x dpt kote bangla ank branak ni main dildo dsbbkn kote bpk lynnda77 merangkap laki kpd isteri gersang mmpunyai saiz kote yg kurg dr 2 inci apbila ereksi..

-Albert Enstein-

Anonymous said... Best Blogger Tips

mak Albert Enstein ialah seekor babi

-Nuck Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

WTF : 17 GAMBAR BUDAK SMKA KANTOI BEROMEN! [18SX]

Anonymous said... Best Blogger Tips

What The Fuck laa korang nie..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...