Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 22 October 2013

OMG : Keadaan 2 Beradik Mangsa Dadah Jenis "Krokodil" Di US (3 Gambar)


Dari berita yg dibaca, adik beradik memang penagih heroin dan mereka mencuba dadah Krokodil yg berasal dari russia ni dlm setahun lebih yg lalu sebab harga dadah ni 10 ganda lebih murah dari heroin dan lebih stimm dari heroin..dlm masa sebulan baru nampak efek kata mereka..sampai laa ke hari ni dan inilah gambar terbaru mereka..

Mereka pada mulanya tidak tahu dadah yg mereka hisap tu
Krokodil,iaitu campuran dari kodien dan bahan toxic seperti gasoline dan gas lighter,selang seminggu mereka mula sakit perut dan tak sampai sebulan si kakak terpaksa dimasukkan ke unit rawatan rapi kerana sakit yg melampau..

Krokodil diambil nama sempena nama buaya di russia sebab kesan dadah ni menyebabkan kulit penagih jadi keras yg mengerutu dan bersopak sopak mcm kulit buaya tu.


Sumber : Here

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips


















































ahmad_nazarbayev117 said... Best Blogger Tips






























































































oh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kakai dia kena ekzos moto la tongong! bukan dadah!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dadah perosak bangsa.. Bukan tubuh bdn je.. Otak pn dpt ifek.. Sbg contoh.. Byk komen2 yg tak senonoh kt blog ni skg.. Hasil garapan dr kpla otak yg penuh kebencian dendam n sedikit kurang siuman.. Dlm real life mgkin diorg nmpk baik..tp dlm intenet sorg2 tunjuk belang.. Kesian.. Mak bapak bukan x ajar. Cuma diri sndiri yg x mau belajar. Kesian mak bapak..
- Anon kota marudu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kakai dia adalah opah ko jimak ngn mesin tebu sbgai ptua. Untk pelaris pniagan ayaq tebu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mak bpk ko g ksian. Ank cm ko ckp saja pndai tpi in realiti apa pn xble. Mkn tdo tgk tb mlancp. Tu saja hdup kau. Punce org kmen x snonh bpunce pmikirn otak cm ko. Plu dbndung sgera .anon kote merudum

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak lama lagi, diaorang jadi walking dead!

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang sume bangang!
-anon kota berudu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon kote merudum sekor tambi. (tapir+mnyet+babi)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...