Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 22 October 2013

OMG : Kereta Parking Bertahun Di Sini Dan Kini Diselubungi Oleh Tumbuhan (4 Gambar)

Kereta Parking Bertahun Di Sini Dan Kini Diselubungi Oleh Tumbuhan.
Di Sichuan, sebuah kereta telah meletak kenderaannya untuk beberapa tahun di sana dan kini penuh dengan tumbuhan. Pihak berkuasa tempatan terpaksa menaik kereta itu ke kawasan lain kerana ianya ganggu permadangan pekan itu. 

8 comments:

Unknown said... Best Blogger Tips

http://www.Cashforvisits.com/index.php?refcode=14860

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas ni lahanat !

Anonymous said... Best Blogger Tips

Maka peliharalah diri kamu dari api neraka yang mana bahan-bahan bakarnya : manusia dan batau batu (bahala) (iaitu neraka) disediakn untuk orang-orang kafir,
(Surah Al Baqarah ayat 24).

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo setakat kopipes ayat Quran ni tapi tak amalkan... org kapir pun bulih kopipes bodoh! kau jgn cemarkan ayat suci ni kat blog mcm ni la cibai! kau dakwah kat depan kedai nombor ekor lagi pekdah! bahalul belagak alim! harg tuih!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 23.35 boleh tak ko turunkan ayat dpd bible pembohong ko itu yg menjamin ko tak masuk neraka jika ko kristian.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pussy i cpt trngsg bgesel ngn penties pun le bsh kdng2 lencun... +mira tanjung langsat+

Anonymous said... Best Blogger Tips

Biar le orang tu nak copy n paste ayat Quran pun..kalo dia Islam dapat gak pahala..kalo bukan Islam. semoga ALLAH beri hidayah..yang komen semacam je tu kenapa? terasa dengan ayat Quran tu ke? atau cube nak menidakkan ayat tu?

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh kau bukan semua tpt bulih letak ayat Quran la bangang!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...