Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 1 April 2011

Lelaki paling cantik di dunia dan juga seorang model 'Perempuan"!!! STRESS

Adakah anda seorang cosplayer? Tau pa itu cosplayer? Cosplayer adalah satu seni di mana kita berfesyen seperti watak di dalam cerita fiction contohnya anime dll. Kalo ko seorang cosplayer mesti ko kenal laki ni Kiyoshi Sakurazuka. Dia merupakan legendary cosplayer di dunia. Dia selalu ditawarkan untuk menjadi watak cosplayer wanita dan aku yakin x da orang sangka dia ni lelaki sebenarnya. Yang penting, dia tu mmg lebih cantik dari kebanyakkan perempuan...aduh..mmg terkejut waktu first tgk gambar dia, ingat dah kena April fool ni..hihi

ni profil dia:
Real Name : 澈樱冢 = Che Ying Zhong
Birthday : April 4, 1984
Height : 160cm
Weight : 40kg
Blood type : A
Constellation : Aries
Gender : Male
Birthplace : Hunan, China
Graduate : Beijing Institute of Technology


baiklah ini kalo gambar dia waktu di luar masa keja...



Dan tengoklah ini waktu dia manjadi Cosplayer (mostly watak perempuan) jangan terperanjat ye...



Sorry la lelaki2 di luar sana..dia ni bukan untuk anda...mmg mcm perempau bena..!!! STRESS mmg x percaya hihi... x sangka ada juga orang lelaki cantik macam ni..
xpercaya? percayalah!!

Klik di gambar untuk undi Blog ini :-))
credit : chro

16 comments:

hazel darwisya said... Best Blogger Tips

I got some competitors here.. Dorang lagiiiiii cantik! ;p

http://hazeldarwisya.blogspot.com/2011/04/beautiful-beautiful-man.html

Ally Leman said... Best Blogger Tips

bnyk plastik surgery ni

Sang Penghuni said... Best Blogger Tips

Licin syialll

Unknown said... Best Blogger Tips

wooo..tergugat gak sikit..

Lovisa Wanderer said... Best Blogger Tips

:DDD

Kyosuke Takumi said... Best Blogger Tips

i'm love like whoa! <3

Unknown said... Best Blogger Tips

cantek gilex !!!!! O.O"

Unknown said... Best Blogger Tips

arghhhh. cantekkk nye !!!

Ibnushukran said... Best Blogger Tips

mmng macam prmpuan.. huhu

Syafin said... Best Blogger Tips

mcm ne rupa die laki...
berambut pendek...

Unknown said... Best Blogger Tips

he`s beautiful~

pieces5491 said... Best Blogger Tips

hahaha..kalah awek aku..mmg master of disguise..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ahhhh benci huhuhuhu cantek siot

Dd Chronicle said... Best Blogger Tips

time blakon, sore die camne ha? cam jantan ke cam pompuan gak?

Anonymous said... Best Blogger Tips

adrej pejic lagi cantik

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cantik...tpi tak mnyelerakn..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...